Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Στην Ακτή Βουλιαγμένης ο Άδωνις Γεωργιάδης – Έκανε αυτοψία για την τήρηση των μέτρων

Στην Ακτή Βουλιαγμένης ο Άδωνις Γεωργιάδης – Έκανε αυτοψία για την τήρηση των μέτρων

Στην Ακτή Βουλιαγμένης βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης για τα διαπιστώσει αν στις παραλίες τηρούνται τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε στην περιοχή λίγο μετά τη μία το μεσημέρι για να κάνει αυτοψία, ενώ μαζί του ήταν και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την πειθαρχία που έδειξε ο κόσμος τονίζοντας χαρακτηριστικά «Με τον Υφυπουργό, τον κύριο Παπαθανάση, με τον οποίο είχαμε την ευθύνη να ανοίξουμε σήμερα τις παραλίες, κατόπιν της αποφάσεως που έλαβε ο κύριος Πρωθυπουργός μετά την εισήγηση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων και του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κάναμε περιοδεία στις περισσότερες οργανωμένες παραλίες του θαλάσσιου μετώπου της Αττικής και καταλήγουμε εδώ, στον Άλιμο.

Όλα πηγαίνουν «ρολόι». Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την πειθαρχία που έχει επιδείξει όσον αφορά στην τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων. Ήδη, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης «παίζουν» με πολύ θετικά σχόλια τις σημερινές εικόνες από τις ελληνικές παραλίες.

Όλα θα πάνε καλά. Ο ελληνικός λαός, με πειθαρχία και με υπομονή, έχει κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα και τώρα ξεκινάμε την προσπάθεια να κερδίσουμε και το επόμενο στοίχημα, που είναι αυτό της οικονομίας και του ανοίγματος ξανά της κανονικής μας ζωής».

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαθανάσης επισήμανε: «Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική. Όπως στην πρώτη φάση, πειθαρχήσαμε όλοι και περάσαμε όσο πιο ανώδυνα μπορέσαμε -αυτό που δεν πέτυχαν άλλες χώρες-, έτσι, σήμερα, στην επανεκκίνηση, δείχνουμε για μια ακόμη φορά ότι εμείς οι Έλληνες πειθαρχούμε στις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων και έτσι μπορούμε και να ξεκινήσουμε, να επανεκκινήσουμε την οικονομία, αλλά και να επιταχύνουμε το βηματισμό, κάτι το οποίο έχουμε μεγάλη ανάγκη. Νομίζω ότι η σημερινή εικόνα στις παραλίες δείχνει σε όλο τον κόσμο ότι οι Έλληνες μπορούν να πετύχουν πολλά. Το έχουμε καταφέρει και στο τέλος θα αποδειχθεί ότι η Ελλάδα είναι το καλύτερο παράδειγμα προς μίμηση για όλη την παγκόσμια κοινότητα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις