Πολιτική

Στην Αρχαία Ολυμπία ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Σύσκεψη για τις φωτιές και εγκαίνια με Microsoft

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην Αρχαία Ολυμπία βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και προεδρεύει σε σύσκεψη στο δημαρχείο, με θέμα, την υλοποίηση των μέτρων αποκατάστασης της πληγείσας, από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού, περιοχής.

Αργότερα, ο πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει το έργο της ψηφιακής αναβίωσης της Αρχαίας Ολυμπίας με τίτλο «Αρχαία Ολυμπία: Κοινός Τόπος», που αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Microsoft.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς.

Επίσης, συμμετέχουν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, βουλευτές, αντιδήμαρχοι, καθώς και στελέχη της περιφέρειας και του δήμου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Interview: Σταθερά πρώτη η ΝΔ, δεν πείθει ο Αντώνης Σαμαράς – Στη 2η θέση η ΕΛΑΣ
Στην ερώτηση για το τι είναι καλύτερο να προκύψει μετά τις επόμενες εκλογές, το 49% των πολιτών απαντά ότι προτιμά αυτοδύναμη κυβέρνηση, έναντι 44% που επιλέγει κυβέρνηση συνεργασίας
Κάλπη 9
Κατρίνης για Φαραντούρη και τον διορισμό της γυναίκας του: «Στη θέση του δεν θα το έκανα»
Ο ευρωβουλευτής υποστηρίζει ότι η σύζυγός του επιλέχθηκε για την απόσπασή της στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες βάσει των απαιτούμενων τυπικών και ουσιαστικών προσόντων της
Κατρίνης και Φαραντούρης
5