Πολιτική

Στην Αρχαία Ολυμπία ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Σύσκεψη για τις φωτιές και εγκαίνια με Microsoft

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην Αρχαία Ολυμπία βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και προεδρεύει σε σύσκεψη στο δημαρχείο, με θέμα, την υλοποίηση των μέτρων αποκατάστασης της πληγείσας, από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού, περιοχής.

Αργότερα, ο πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει το έργο της ψηφιακής αναβίωσης της Αρχαίας Ολυμπίας με τίτλο «Αρχαία Ολυμπία: Κοινός Τόπος», που αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Microsoft.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς.

Επίσης, συμμετέχουν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, βουλευτές, αντιδήμαρχοι, καθώς και στελέχη της περιφέρειας και του δήμου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το χρονικό του «μίνι» ανασχηματισμού, ο αμετακίνητος Μαρινάκης και το στοίχημα της νέας γενιάς στελεχών της ΝΔ
Παρά τη φημολογία για μετακίνηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, στη θέση του νέου αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, αντικαθιστώντας τον Κων/νο Κυρανάκη, αυτό τελικά δεν συνέβη
O Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Παύλος Μαρινάκης
«Στο χιλιοστό»: «Είπα στους δικούς μου χάσαμε την Ελλάδα» – Οι δραματικές στιγμές με τη χώρα στο χείλος της εξόδου από το ευρώ
«Δεν υπάρχει άλλη φορά» φέρεται να είπε ο Φρανσουά Ολάντ στον Αλέξη Τσίπρα, προσπαθώντας να συμβάλει στην εξεύρεση λύσης, τις κρίσιμες ώρες
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
154