Πολιτική

Στην Εντατική ο Γ. Καρατζαφέρης μετά την επέμβαση για μπαλονάκι

- Σε καλή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου ο  Γ. Καρατζαφέρης
- O πρόεδρος του ΛΑΟΣ μπήκε στο νοσοκομείο μετά από έντονο στηθαγχικό άλγος
- Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του
- Τι αναφέρει το ΛΑΟΣ για την επέμβαση του Γ. Καρατζαφέρη

Ο Γ. Καρατζαφέρης υπεβλήθη μετά από την εισαγωγή του σε στεφανιογραφία η οποία έδειξε στένωση ενός αγγείου.

Οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αγγειοπλαστική με μεταλλικό νάρθηκα (στεντ) για τη διάνοιξη του φραγμένου αγγείου. Η επέμβαση ήταν επιτυχής.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ νοσηλεύεται πλέον σε πολύ καλή κατάσταση στη ΜΕΘ, όπως είθισται, για προληπτικούς λόγους, μετά από αγγειοπλαστική.

Η ανακοίνωση του ΛΑΟΣ

Για την πορεία της υγείας του Προέδρου ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη, από το Γραφείο Τύπου του κόμματος ανακοινώνονται τα εξής:

Χθες Σάββατο 19 Ιουλίου 2014, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης αισθάνθηκε ελαφρά αδιαθεσία και μετέβη στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Μεταξύ άλλων, υποβλήθηκε και σε στεφανιογραφία, όπου διαπιστώθηκε στένωση αγγείου. Κρίθηκε σκόπιμο να υποβληθεί άμεσα σε αγγειοπλαστική επέμβαση (μπαλονάκι) η οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Ήδη, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί πλήρως, η δε πορεία της υγείας του δεν εμπνέει καμιά απολύτως ανησυχία.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show και πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης
«Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show, μία τραγωδία να γίνεται πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης για να βγάλει την ουρά της έξω η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη»
Ο Νίκος Ανδρουλακης
Σαμαράς: Το ενδεχόμενο νέου κόμματος, η σκληρή επίθεση στον Μητσοτάκη, το «ουδέν σχόλιο» από Μαξίμου και οι «γαλάζιοι» ψίθυροι
Απάντησε και στις αιχμές που είχε αφήσει εναντίον του ο κ. Μητσοτάκης όταν είχε μιλήσει για «πατριώτες της φακής και του καναπέ», σημειώνοντας ότι «αυτά είναι όλα δείγματα αλαζονείας και θεσμικής απρέπειας»
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 67
Ο Αντώνης Σαμαράς μιλά για πρώτη φορά δημόσια μετά τον θάνατο της κόρης του: «Ευχαρίστησα τον Θεό για τα 34 χρόνια που είχαμε τη Λένα μας»
«Η απώλεια της Λένας είναι μια κατάσταση βιωματική που με φέρνει ακόμη πιο κοντά σε αυτούς τους γονείς» αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός για τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών
Αντώνης Σαμαράς και Λένα Σαμαρά
Ο Αντώνης Σαμαράς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για τη δημιουργία νέου κόμματος - Σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Όταν λάβω τις αποφάσεις μου, όποιες κι αν είναι αυτές, θα τις εξηγήσω καθαρά και ξάστερα στον ελληνικό λαό», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς
Αντώνης Σαμαράς
371