Πολιτική

Στην εντατική ο Προκόπης Παυλόπουλος μετά από τοποθέτηση στεντ

Στο Ωνάσειο βρίσκεται ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση μετά από πρόβλημα που παρουσίασε με την καρδιά του. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αρχικές έκανε τις ετήσιες καρδιολογικές του εξετάσεις, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητη η τοποθέτηση στεντ.

Σύμφωνα μετα όσα έγιναν γνωστά, ο κ. Παυλόπουλος βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο, ωστόσο θα χρειαστεί για προληπτικούς λόγους να διανυκτερεύσει στην εντατική του νοσοκομείου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας, ανέφερε πως την Τετάρτη (23.05.2018) ο κ. Παυλόπουλος θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Στις 18:30 σήμερα ολοκληρώθηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, ο ετήσιος καρδιολογικός έλεγχος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Προκοπίου Παυλοπούλου.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, αποφασίστηκε η τοποθέτηση ενός stent και η διαδικασία ολοκληρώθηκε απολύτως επιτυχώς. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ακολουθήσει αύριο κανονικά το πρόγραμμά του στην Προεδρία της Δημοκρατίας”.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Στέφανος Κασσελάκης καταγγέλλει τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη για «σεξιστική συμπεριφορά» προς τη δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου
«Καλώ τον Πρωθυπουργό να αποπέμψει άμεσα τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη λόγω της απαράδεκτης σεξιστικής συμπεριφοράς της οποίας έγινα μάρτυρας χθες στο στούντιο του OPEN»
Στέφανος Κασσελάκης
12
Οι εξελίξεις με τα Στενά του Ορμούζ στη συνάντηση Μητσοτάκη με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής
«Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά, χωρίς τέλη διέλευσης ή άλλα εμπόδια», επισήμανε ο Έλληνας πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Hussein al-Sheikh
Φάμελλος για Γεωργιάδη: «Αν ο Μητσοτάκης δεν τον διώξει, είναι ίδιος και χειρότερος»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί την αποπομπή του υπουργού Υγείας, με αφορμή τις δηλώσεις του για τη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, κάνοντας λόγο για στοχοποίηση της Δικαιοσύνης και «παρακρατικό καθεστώς»
Άδωνις Γεωργιάδης και Σωκράτης Φάμελλος