Πολιτική

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας την Πέμπτη ο… αμετανόητος Κασιδιάρης

Αμετανόητος ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, για το επεισόδιο με τις υβριστικές αναφορές που προκάλεσε σε συνεδρίαση Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας της Βουλής και για την οποία αύριο θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην Επιτροπή Δεοντολογίας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, στην συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, την 17η Ιανουαρίου 2018, είχε προβεί σε ένα από τα γνωστά διχαστικά εθνικά και υβριστικά παραληρήματά του, με αφορμή το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Κάτι που έκανε τότε, τον πρόεδρο της Επιτροπής, Κωνσταντίνο Δουζίνα, να διακόψει για λίγα λεπτά την συνεδρίαση.

Μια υβριστική συμπεριφορά, αυτή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, που προκάλεσε και την αντίδραση του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, που με επιστολή του έχει παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας τον Ηλία Κασιδιάρη, προκειμένου να κρίνει εάν η συμπεριφορά και οι εκφράσεις που εκτόξευσε κατά της κυβέρνησης και τα κόμματα, υπάγονται στην έννοια της αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς και της ρητορικής μίσους και παραβιάζουν τις διατάξεις των γενικών αρχών του Κώδικα Δεοντολογίας».

Η συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας έχει προγραμματιστεί για αύριο το πρωί. Ο βουλευτής της ΧΑ όμως σήμερα εξέδωσε μια ακόμα υβριστική ανακοίνωση κατά του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, στην οποία τον αναφέρει ως «γραφικός κομισάριος και κακέκτυπο σταλινικού στρατοδίκη…» και “αναρχοπατέρα” ενώ επιτίθεται “προκαταβολικά” και στα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας αναφέροντας τα ως “λαμόγια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…”.

Μια διολίσθηση που από μόνη της είναι και αυτή ελεγκτέα…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Μάρκο Ρούμπιο αποθέωσε την Ελλάδα στην ομιλία του στην Πνύκα: «Οι Έλληνες δεν διαμόρφωσαν απλώς την ιστορία, μας χάρισαν την ιστορία»
Σε μία παρέμβαση με έντονο ιστορικό και συμβολικό χαρακτήρα, ο Αμερικανός ΥΠΕΞ μίλησε για την ιστορία της αρχαίας Ελλάδας ως την πρώτη ολοκληρωμένη έκφραση των χαρακτηριστικών που έμελλε να καθορίσουν τη Δύση: Την περιέργεια, το θάρρος, τη φιλοδοξία και ένα ανήσυχο πνεύμα εξερεύνησης και ανακάλυψης του αγνώστου
Mark Schiefelbein
6
Αλέξης Τσίπρας: «Είμαι εδώ για να ενώσω την προοδευτική παράταξη» – Άνοιγμα συνεργασίας στις προοδευτικές δυνάμεις
«Η κυβέρνηση που θα επιδιώξω να σχηματίσω, αν ο ελληνικός λαός με τιμήσει ξανά με την ψήφο του θα είναι μια προοδευτική κυβέρνηση, ριζοσπαστική με ένα ρεαλιστικό, εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο»
Ο Αλέξης Τσίπρας 6
Επίσκεψη Ρούμπιο στην Αθήνα: Άναψαν τα αίματα στη Βουλή για τις ΗΠΑ – «Ύβρις», «γεράκι του πολέμου»
Σφοδρή αντιπαράθεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης με φόντο τον στρατηγικό διάλογο Αθήνας και Ουάσιγκτον - Οι αιχμές για Τουρκία και καλώδιο και οι βαριές εκφράσεις για τον Αμερικανό ΥΠΕΞ
Ρούμπιο και Δένδιας, συμφωνία ΗΠΑ - Ελλάδας για ΕΔ