Πολιτική

Στην Κάλυμνο ο Αλέξης Τσίπρας

Την ακριτική Κάλυμνο επισκέπτεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται αυτήν την ώρα στο Δημαρχείο και συναντάται με το δήμαρχο Καλυμνίων Ιωάννη Γαλουζή και τους άλλους τοπικούς φορείς. Εκεί, εισαγωγικά, ο Αλ. Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στους νησιώτες, που δίνουν τη «μάχη» της δικής τους καθημερινότητας. Εξάλλου, πρόσθεσε, μπορεί η χώρα να πέρασε από μια περιπέτεια, όμως τώρα είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι.

Αμέσως μετά ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου, που ήταν ένα δίκαιο αίτημα και έγινε πράξη, είπε στο Δημαρχείο, επαναλαμβάνοντας έτσι το σύνθημα σχετικής κυβερνητικής καμπάνιας.

Μαζί με τον πρωθυπουργό στην Κάλυμνο είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υπουργός και αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριοι Κουβέλης και Σαντορινιός αντιστοίχως, ο τ. υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, βουλευτές κ.α.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντινόπουλος για Τσίπρα: «Σοβαρός παίκτης, βρήκε χώρο και μπήκε»
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απέφυγε να σχολιάσει ευθέως την πορεία της Χαριλάου Τρικούπη, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην πολιτική και μίλησε για την ανάγκη προσεγγίσεων στην αντιπολίτευση
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος