Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Στην Κόρινθο ο Στέφανος Κασσελάκης – Τον αγκάλιασαν, τον φωτογράφισαν και εκείνος έψησε καλαμπόκι

Στην Κόρινθο ο Στέφανος Κασσελάκης – Τον αγκάλιασαν, τον φωτογράφισαν και εκείνος έψησε καλαμπόκι

Θερμή υποδοχή περίμενε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο, την οποία επισκέφθηκε στο πλαίσιο περιοδείας. Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε με πολίτες αλλά και τοπικούς φορείς, φωτογραφήθηκε, έκανε βιντεοκλήσεις με τον κόσμο και… έψησε καλαμπόκι.

Στην αγορά της Κορίνθου, ο Στέφανος Κασσελάκης έπιασε κουβέντα με κατοίκους της περιοχής. «Θα τα αλλάξεις όλα. Είμαστε μαζί σου» του είπε ένας πολίτης, συνεχίζοντας πως «η κοινωνία, ο κόσμος έξω, οι γιαγιάδες, οι παππούδες, είναι μαζί σου. Λένε για Κασσελάκη». 

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε και με μια καρκινοπαθή, που του αποκάλυψε: «Δεν τολμάω να σκεφτώ ότι θα ξαναμπώ σε αυτό το νοσοκομείο που αναβάλλουν χημειοθεραπείες, δεν έχουν για αναισθησίες, δεν έχουν για χειρουργεία, δεν έχουν υλικά, δεν έχουν τίποτα».

Σε μία γυναίκα που τον αποκάλεσε όμορφο, εκείνος απάντησε ότι «το από μέσα μετράει, το απ’ έξω δεν το επιλέγει κανείς».

Με μία άλλη γυναίκα που τον πλησίασε, έκαναν πλάκα μέσω τηλεφώνου στον σύζυγό της, ο οποίος βρίσκεται στον Καναδά. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αστειευόμενος, του έκανε «παρατήρηση», ρωτώντας γιατί άφησε την σύζυγό του μόνη της.

Στα highlights ήταν και η στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης, φωτογραφήθηκε να ψήνει… καλαμπόκι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις