Πολιτική

Στην Κουμουνδούρου η Πόπη Τσαπανίδου: Συναντήθηκε με Καπνισάκη – Αύριο ενημερώνεται από Βουλή για την έδρα Ηλιόπουλου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος στις 6 το απόγευμα της Τρίτης (27.06.24). Γύρω στις 12 το μεσημέρι μάλιστα την πόρτα της Κουμουνδούρου πέρασε η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αναμένεται να λάβει την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου, μετά την παραίτησή του. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Πόπη Τσαπανίδου συναντήθηκε στην Κουμουνδούρου με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη. Το τετ-α-τετ των δύο διήρκησε μισή ώρα. 

Αύριο, Τετάρτη, ημέρα επανέναρξης των εργασιών της Βουλής, η κυρία Τσαπανίδου αναμένεται να ενημερωθεί και θεσμικά ότι είναι η πρώτη επιλαχούσα για την έδρα του κ. Ηλιόπουλου.

H παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου από το βουλευτικό αξίωμα θα ανακοινωθεί με την έναρξη της συνεδρίασης στο Σώμα, ενώ το πρόσωπο που θα καταλάβει τη βουλευτική έδρα αναμένεται να δώσει τον οριζόμενο από το Σύνταγμα όρκο, την ερχόμενη Παρασκευή.

Οι πληροφορίες θέλουν την ίδια να αποδέχεται την έδρα και να ορκίζεται βουλευτής την προσεχή Παρασκευή. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Μητσοτάκης κάλεσε τον Βαρθολομαίο να στεφανώσει Κωνσταντίνο και Σάκκαρη τον Σεπτέμβριο του 2027: «Ίσως, αν έχω υγεία, θα δούμε»
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αποκάλυψε την πρόσκληση του πρωθυπουργού για τον γάμο, ο οποίος προγραμματίζεται για το φθινόπωρο του προσεχούς έτους
Κυριάκος Μητσοτάκης και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
142
Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τη Δούρου, τον Πολάκη και τον Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»
Με πρωταγωνιστές τη Ρένα Δούρου, τον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Παππά, η Κουμουνδούρου εγκαινιάζει νέα επικοινωνιακή καμπάνια, επιχειρώντας να αντιστρέψει την εικόνα αποσυσπείρωσης
Έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
70