Πολιτική

Στην Κύπρο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης: ΝΔ και ΔΗΣΥ ενωμένα για την ενδυνάμωση του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβουλιο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Προσκεκλημένος της προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτας Δημητρίου, επισκέφθηκε την Κύπρο ο αντιπρόεδρος της ΚΟ του ΕΛΚ και επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, που έγινε στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Ανώτατου Συμβουλίου του ΔΗΣΥ για την παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών του, ο κ. Μεϊμαράκης συζήτησε με τους φοιτητές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου της Κύπρου για τις ευρωπαϊκές προκλήσεις και την ανάγκη συμμετοχής των νέων στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Παράλληλα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας, ενός από τα σημαντικότερα μη κρατικά πανεπιστήμια της Ευρώπης».

Στη συνέχεια, ο κ. Μεϊμαράκης συμμετείχε στη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου του ΔΗΣΥ, όπου παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος.

Στην ομιλία του τόνισε ότι «η Νέα Δημοκρατία και ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι δύο κόμματα που ανήκουν στον σκληρό πυρήνα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος και γι’ αυτό πρέπει ενωμένα να πορευτούν στις επερχόμενες ευρωεκλογές, προκειμένου το ΕΛΚ να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο και να παραμείνει η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Ο κ. Μεϊμαράκης συναντήθηκε και με στελέχη της ΝΔ Κύπρου και τους ενημέρωσε για τη σημασία της επιστολικής ψήφου για τον απόδημο Ελληνισμό. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Αβραμόπουλος: Στο αρχείο το ένταλμα σύλληψης των βελγικών αρχών για το Qatar Gate
Ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε αυτοβούλως στις βελγικές αρχές και εισέφερε τα στοιχεία, που κατά τον ίδιον, αποδεικνύουν ότι δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του αποδίδονται
Εξόδιος ακολουθία στην Μητρόπολη Αθηνών της ηθοποιού Μάρως Κοντού, Παρασκευή 17 Ιουλίου 2026 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 8
Φαραντούρης για Σδούκου και το «χαριεντιζόσασταν σε υπουργούς»: «Προεκλήθην – Στην προσβολή δεν μπορείς να σιωπάς, μακριά από εμάς ο σεξισμός»
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ δίνει τη δική του εκδοχή για την κόντρα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ και επιμένει ότι «αντιπαρατίθεμαι πάντα πολιτικά και όχι προσωπικά»
Σδούκου και Φαραντούρης 6
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για Αλκέτ Ριζάι: Θα διαφωνούσα να πάρει άδεια αλλά είναι θέμα του νόμου
«Θα συλληφθεί, όπως συλλαμβάνονται όλοι, και θα δείτε στη συνέχεια πόσο η κεκτημένη ταχύτητα της αστυνομίας πόσες ακόμα επιτυχίες θα έχει» είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης