Πολιτική

Στην Πόλη και στη Χάλκη σήμερα ο Α. Τσίπρας

Την Κωνσταντινούπολη επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος χθες συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα.

Στις 9.15 το πρωί ο πρωθυπουργός θα ξεναγηθεί στην Αγία Σοφία, λίγο μετά τις 11.00 θα μεταβεί στη Χάλκη, όπου θα ξεναγηθεί στη Θεολογική Σχολή (είναι ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός της Ελλάδας που την επισκέπτεται) και θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Χθες το βράδυ ο κ. Βαρθολομαίος παρακάθισε στο δείπνο που παρέθεσε ο κ. Ερντογάν προς τιμή του Έλληνα πρωθυπουργού στην Άγκυρα, ύστερα από πρόσκληση του Τούρκου προέδρου.

Στις 18.30 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, στο οποίο στεγάζεται και το ελληνικό προξενείο της Κωνσταντινούπολης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ελλάδα και άλλες 24 χώρες καταδικάζουν το σχέδιο του Ισραήλ για κατασκευή 3.400 νέων κατοικιών στη Δυτική Όχθη
«Καταδικάζουμε αυτή την απόφαση και ζητούμε την άμεση αναίρεσή της με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο» τονίζεται σε ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο Γιώργος Γεραπετρίτης και 24 ομόλογοί του
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριτς πάνω από χάρτη με τους ισραηλινούς εποικισμούς 3
Συγκινεί ο Τρύφων Αλεξιάδης για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο - «Όταν αισθάνθηκα αδιαθεσία στη Βουλή μου τηλεφωνούσε να δει πώς είμαι»
Ο Τρύφων Αλεξιάδης χαρακτήρισε τον Απόστολο Βεσυρόπουλο ως έναν «σπουδαίο πολιτικό και ικανό στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας»
Απόστολος Βεσυρόπουλος