Πολιτική

Στην Σαντορίνη την Παρασκευή ο πρωθυπουργός

Τον πρωθυπουργό αναμένεται να συνοδεύσει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανοικτό είναι σύμφωνα με πληροφορίες το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Σαντορίνη η οποία σείεται από τους σεισμούς ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί της Σαντορίνης εξετάζεται να πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή (07/02/25) προκειμένου να συναντηθεί με τις τοπικές αρχές και τους ειδικούς και να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την έντονη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ημερών. 

Τον πρωθυπουργό αναμένεται να συνοδεύσει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης: Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ισχυρό κόμμα στις εκλογές και έχουμε πολιτική εικόνα Μητσοτάκη – Τσίπρα, θα μπούμε στη μηχανή του χρόνου
«Αν είχα κάνει στη χώρα, στους θεσμούς, στην οικονομία και στην κοινωνία, ό,τι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, θα είχα εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο»
Νίκος Ανδρουλάκης
Η Γιαννακοπούλου «γλέντησε» την Παπαδοπούλου on air: «Άννα, ήσουν στο ΠΑΣΟΚ, αυτό μπορείς να το απαντήσεις κι εσύ»
Αιχμηρός διάλογος για την «εντιμότητα», με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να υπενθυμίζει στην αναπληρώτρια εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ την προηγούμενη πολιτική της διαδρομή
Παπαδοπούλου και Γιαννακοπούλου
8