Πολιτική

Στην Σαντορίνη την Παρασκευή ο πρωθυπουργός

Τον πρωθυπουργό αναμένεται να συνοδεύσει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας

Ανοικτό είναι σύμφωνα με πληροφορίες το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Σαντορίνη η οποία σείεται από τους σεισμούς ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί της Σαντορίνης εξετάζεται να πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή (07/02/25) προκειμένου να συναντηθεί με τις τοπικές αρχές και τους ειδικούς και να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την έντονη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ημερών. 

Τον πρωθυπουργό αναμένεται να συνοδεύσει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Οι προσδοκίες της κυβέρνησης από τη συνάντηση με τους «σκληρούς» των μπλόκων – Οι απαράβατοι όροι και το μήνυμα
Η νέα συνάντηση Μητσοτάκη – αγροτών «κλείδωσε» μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις, κι ενώ η κυβέρνηση έχει κάνει απολύτως σαφές, ότι δεν πρέπει να περιμένουν επιπλέον μέτρα πέραν αυτών που έχουν ήδη ανακοινωθεί
τρακτέρ
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ζήτησε μόνη της την άρση της ασυλίας της από την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα
«Στη χώρα καταγωγής μου, την Ελλάδα, έχει κατατεθεί αγωγή εναντίον μου από πολιτικούς αντιπάλους. Είμαι απολύτως βέβαιη ότι οποιαδήποτε αμερόληπτη δικαστική εξέταση θα αποδείξει αδιαμφισβήτητα την αθωότητά μου»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ