Πολιτική

Στην Βουλή φέρνει η ΝΔ την κόντρα δημοσιογράφων της ΕΡΤ για το κόστος των εκπομπών τους

Ερώτηση στον υπουργό Ψηφιακής πολιτικής κατέθεσε η τομεάρχης της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, με αφορμή τις χθεσινές αναρτήσεις στο twitter των δημοσιογράφων της ΕΡΤ Αντώνη Αλαφογιώργου και Σεραφείμ Κοτρώτσου, σχετικά με το κόστος των εκπομπών τους.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου αναφέρει ότι “ενώ ο Νίκος Παππάς, πανηγυρίζει για τη δήθεν άψογη λειτουργία της ΕΡΤ Α.Ε. επί των ημερών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι πολίτες παρακολουθούν έκπληκτοι τις χθεσινές αντεγκλήσεις μεταξύ δημοσιογράφων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις εξωτερικές και μεικτές παραγωγές της ΕΡΤ Α.Ε., στις οποίες γίνεται αναφορά στο ρόλο του Υπουργού ΨΗΠΤΕ και έκκληση για παρέμβαση του εισαγγελέα”.
 
Καλεί παράλληλα τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής να απαντήσει για το πώς διασφαλίζονται η αμεροληψία, η αντικειμενικότητα, η μεγιστοποίηση της σχέσης κόστους οφέλους και, κυρίως, η διαφάνεια από πλευράς Υπουργείου ΨΗΠΤΕ όσον αφορά τις εξωτερικές και μεικτές παραγωγές της ΕΡΤ Α.Ε.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ κατά ΕΛΑΣ για δήλωση Μπίστη: «Είναι επίσημη θέση ότι δεν πρέπει να προχωρήσει το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου;» 
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά διευκρινίσεις από το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, μετά την ανάρτηση για την ηλεκτρική διασύνδεση και τα περί «win win» λύσεις με την Τουρκία
Νίκος Μπίστης
Μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για τα περί τροπολογίας υπέρ Ντίλιαν: «Κατεβαίνετε τα σκαλοπάτια της απελπισίας μετά από κάθε δημοσκόπηση»
Κυβερνητικές πηγές απορρίπτουν τις αιχμές της Χαριλάου Τρικούπη περί τροπολογίας για τον Ταλ Ντίλιαν, κάνοντας λόγο για θέμα που έχει επανειλημμένως διαψευστεί
Μέγαρο Μαξίμου
ΠΑΣΟΚ: «Αληθεύει η μεθόδευση να πέσει στα μαλακά ο Ισραηλινός απόστρατος που εκβιάζει δημόσια τον πρωθυπουργό;»
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση για τις πληροφορίες περί τροπολογίας υπέρ του ιδρυτή της Intellexa, κάνοντας λόγο για «ύστατο σκαλοπάτι παρακμής»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ, Χαριλάου Τρικούπη