Πολιτική

Στις 6 Οκτωβρίου οι διευρευνητικές επαφές με την Τουρκία – Στην Άγκυρα ο 63ος γύρος

Ο 63ος γύρος των διερευνητικών επαφών Ελλάδας – Τουρκίας θα γίνει στην Άγκυρα, στις 6 Οκτωβρίου 2021, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται την ώρα που η Τουρκία εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένη από την συμφωνία αμυντικής συνδρομής της Ελλάδας με την Γαλλία. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μετωπική Μαξίμου με τους αγρότες: Σκληρή στάση σε ακραίες μορφές διαμαρτυρίας και μήνυμα στον Καραμανλή με αναφορές στο «πακέτο Χατζηγάκη»
«Να δούμε στα πλαίσια των ευρωπαϊκών περιορισμών τι θα κάνουμε. Αλλά δεν πρόκειται να ξανακάνουμε το λάθος που κάναμε σε άλλες εποχές»
Αγρότες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου 8
Κώστας Μπακογιάννης: Τα δημοτικά τέλη του δήμου Αθηναίων μπορούν να μειωθούν κατά 5%
Η δημοτική παράταξη «Αθήνα Ψηλά» επισημαίνει ότι συγκεκριμένες εξοικονομήσεις είναι δυνατό να οδηγήσουν σε μία σημαντική ελάφρυνση των δημοτών που θα ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια ευρώ
Χάρης Δούκας και Κώστας Μπακογιάννης