Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Γεωργούλης για την άρση ασυλίας του – Τι φοβάται πρώην συνεργάτιδα του

Στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Γεωργούλης για την άρση ασυλίας του – Τι φοβάται πρώην συνεργάτιδα του

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης, σύμφωνα με το STAR, καθώς θα αρχίσει η διαδικασία για την άρση ασυλίας του.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ο Πολωνός Αντρέι Χαλίτσκι από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, είναι ο εισηγητής στην επιτροπή νομικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την υπόθεση της άρσης ή μη της ασυλίας του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη. 

Η επόμενη προγραμματισμένη συνεδρίαση της επιτροπής νομικών υποθέσεων είναι προγραμματισμένη για τις 30 Μαΐου, ωστόσο αναμένεται να υπάρξει και έκτακτη συνεδρίαση στις 23 και 24 Μαΐου χωρίς να είναι γνωστό εάν το θέμα θα συζητηθεί μία από αυτές τις ημέρες.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του STAR, το κλίμα στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες είναι βαρύ, με στενούς συνεργάτες του να τον στηρίζουν, επιμένοντας ότι δεν γνώριζαν τίποτα και διαψεύδοντας τις αναφορές για περιστατικά bullying.

Τι φοβάται πρώην συνεργάτης του

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, υπάρχει ακόμα μία γυναίκα που εργαζόταν στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη και φέρεται να ετοιμάζεται να τον καταγγείλει για απόπειρα βιασμού και λεκτική βία. Ωστόσο, φοβάται πολύ το ενδεχόμενο να διαρρεύσουν τα στοιχεία τους, όπως στην περίπτωση της Ελένης Χρονοπούλου και αυτός είναι ο λόγος που σκέφτεται να κινηθεί νομικά εκτός Ελλάδας, απευθυνόμενη στις βελγικές αρχές. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις