Πολιτική

Στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ εντάσσεται ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν σύμβουλος του Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου, υποψήφιου Ευρωβουλευτή του κόμματος.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, πρώην υπουργός της ΝΔ και επικοινωνιολόγος αναλαμβάνει ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με πληροφορίες. 

Μάλιστα το όνομά του είχε ακουστεί και για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές, κάτι που τελικά δεν έγινε. Μέχρι τώρα ήταν σύμβουλος του υποψήφιου Ευρωβουλευτή Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου (γιου της Κατερίνας Παπακώστα) και πλέον φαίνεται πως αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Η ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ είχε γίνει κανάλι που θα ζήλευε και η Βόρεια Κορέα, μετά το 2019 έγινε ένα σύγχρονο ραδιοτηλεοπτικό μέσο ενημέρωσης
«Μετά το 2019, από κανάλι Βόρειας Κορέας έγινε ένα σύγχρονο ραδιοτηλεοπτικό μέσο ενημέρωσης και το πιο αξιόπιστο κρατικό μέσο της χώρας»
Ο Παύλος Μαρινάκης
Διπλό μήνυμα Γεραπετρίτη προς Άγκυρα και επικριτές: «Επικίνδυνη η εργαλειοποίηση των εθνικών στο πλαίσιο προεκλογικών αντιπαραθέσεων»
Ο υπουργός Εξωτερικών εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες με τη Λιβύη σχετικά με την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών
Γεραπετρίτης