Πολιτική

Στο ευρωψηφοδέλτιο η Σπυράκη – Αποχωρεί από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Μαρία Σπυράκη θα είναι υποψήφια στις επικείμενες ευρωεκλογές και όχι στις εθνικές εκλογές.

Την απόφαση αυτή έλαβε ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επιβραβεύοντάς την κ. Σπυράκη και για την πρόσφατη ανάδειξή της ως καλύτερης ευρωβουλευτού της χρονιάς στο πεδίο Βιομηχανία, Έρευνα και Καινοτομία.

Σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ με την κ. Σπυράκη, ο κ. Μητσοτάκης την ευχαρίστησε για την πολύτιμη παρουσία της και την επιτυχημένη διαδρομή της ως εκπροσώπου Τύπου και της ευχήθηκε καλή επιτυχία για την επανεκλογή της στην ευρωβουλή.

Με απόφαση του Κυρ. Μητσοτάκη νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ορίζεται η κ. Σοφία Ζαχαράκη, ενώ η τυπική τελετή παράδοσης παραλαβής θα γίνει την Παρασκευή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ολική επαναφορά» του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί ο Φάμελλος με Στέργιο Καλπάκη και νέα πρόσωπα στην Πολιτική Γραμματεία
Στα όργανα μετέχουν νέα ηλικιακά και κομματικά στελέχη ενώ και οι παλαιότεροι που βρίσκονται στην ηγετική ομάδα δεν έχουν απασχολήσει την δημοσιότητα αρνητικά
Ο Σωκράτης Φάμελλος με τον Στέργιο Καλπάκη 3
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
9
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 26