Πολιτική

Στο κρεββάτι ο Προκόπης Παυλόπουλος λόγω ίωσης

Μια ίωση ανάγκασε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο να αναβάλλει όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις του για σήμερα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Λόγω ίωσης του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι σημερινές συναντήσεις στο Προεδρικό Μέγαρο δεν θα πραγματοποιηθούν».

Σήμερα σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Προκόπης Παυλόπουλος θα δεχόταν στις 12 την Επίτροπη της Κομισιόν, αρμόδια για θέματα υγείας και ασφάλειας τροφίμων, Στέλλας Κυριακίδου, στις έξι το διοικητικό συμβούλιο και εκπροσώπους των σωματείων της πανελλήνιας ομοσπονδίας ιδιοκτητών ακινήτων και στις 7 τον υπουργό Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, Φαιζάλ Μπιν Φαρχάν Μπιν Αμπντουλάχ αλ Σαούντ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Καραμανλής για τον θάνατο του Δημήτρη Σταμάτη: «Αποχαιρετώ τον συναγωνιστή από τα πρώτα μας βήματα στη Θεσσαλονίκη»
Ο πρώην υπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών έπειτα από πολύχρονη μάχη με σοβαρή ασθένεια
Ο Κώστας Καραμανλής με τον Δημήτρη Σταμάτη σε συνάντησή τους λίγο πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Μαρτίου 2004
Το «ευχαριστώ» του Ζελένσκι στην Ελλάδα – Η ανάρτησή του μετά την ενεργειακή συμφωνία
«Από τις πρώτες μέρες της πλήρους εισβολής της Ρωσίας, η Ελλάδα μας βοηθά, συνεργάζεται με την Ευρώπη και με άλλους εταίρους, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα καταστήσουν δυνατή την ειρήνη»
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 5
Μητσοτάκης: Ενεργοποιήθηκε ο κάθετος διάδρομος, η Ελλάδα κόμβος ενέργειας - Ζελένσκι: Ευχαριστώ Ελλάδα και ΗΠΑ
«Η Ευρώπη θα σταματήσει να αγοράζει ρωσικό φυσικό αέριο, το οποίο δεν θα μπορεί πια να εισέρχεται μεταμφιεσμένο στην ήπειρό μας» τόνισε ο πρωθυπουργός για τις συμφωνία που υπέγραψε η Ελλάδα με την Ουκρανία
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Κυριάκος Μητσοτάκης 288