Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Στο Λευκό Οίκο ο Νότης Μηταράκης [pics]

Στο Λευκό Οίκο ο Νότης Μηταράκης [pics]

Εφταήμερη επίσκεψη στις ΗΠΑ, πραγματοποιεί από τις 26 Σεπτεμβρίου 2017, ο βουλευτής Χίου της ΝΔ, Νότης Μηταράκης, βουλευτής Χίου. Έχει σειρά επαφών με μέλη της αμερικάνικης κυβέρνησης, οικονομικούς παράγοντες και εκπροσώπους της Ομογένειας.

Κατά την πρώτη μέρα της επίσκεψής του ο κ. Μηταράκης συναντήθηκε με τον Ελληνοαμερικάνο Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων Gus Bilirakis και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις Ελληνοαμερικανικές σχέσεις και την ομογένεια.

Νότης Μηταράκης - Gus Bilirakis

Στη συνέχεια παρέστη σε εκδήλωση που οργάνωσε η Αρμένικη Κοινότητα ΗΠΑ.

Σε εκδήλωση της Αρμένικης Επιτροπής ΗΠΑ με τον ηθοποιό Dean Cain

Σε εκδήλωση της Αρμένικης Επιτροπής ΗΠΑ με τους Ralph Abraham & Gus Bilirakis

Συνέντευξη στον Κρατικό Τηλεοπτικό Σταθμό της Αρμενίας σε εκδήλωση της Αρμένικης Επιτροπής ΗΠΑ

Την Τετάρτη (27.09. 2017), ο κ. Μηταράκης προγευμάτισε με το μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων Brad Schneider, ενώ στις 12:30 (ώρα Ουάσιγκτον) συναντήθηκε στο Υπουργείο Εμπορίου (Οικονομίας και Ανάπτυξης) των ΗΠΑ, με τον Διευθυντή για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης David S. De Falco και τη Διευθύντρια για θέματα Κεντρικής και Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης Silvia Savich και συζήτησαν θέματα εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών του Ατλαντικού.

Στις 15:30, ήταν κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του Think Tank Centre for Strategic and International Studies (Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών – CSIS), με θέμα της ομιλίας: «Οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρωζώνη».

Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο Λευκό Οίκο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις