Πολιτική

Στο Μάτι ο Χρήστος Σπίρτζης για να επιθεωρήσει την πορεία των εργασιών

Στο Μάτι βρέθηκε και σήμερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, έναν μήνα μετά από την καταστροφική φωτιά της 23ης Ιουνίου, όπου έχασαν τη ζωή τους συνολικά 96 άτομα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Σπίτζης επιθεώρησε τις εργασίες που γίνονται για την αποκατάσταση της περιοχής και μίλησε με κατοίκους και φορείς, τονίζοντας ότι έχουν ξεκινήσει οι μελέτες των αντιπλημμυρικών έργων προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες. Είπε ακόμα ότι οι κατεδαφίσεις των σπιτιών που κάηκαν ολοσχερώς συνεχίζονται.

«Μέσα σε ένα μήνα από την τραγωδία που ζήσαμε στην Αττική, με εντολή του πρωθυπουργού υπάρχει καθημερινή επίβλεψη των εργασιών που γίνονται για την αποκατάσταση της περιοχής. Να υπενθυμίσουμε ότι μέσα σε τέσσερις ημέρες είχαν γίνει πάνω από 4.900 αυτοψίες με μηδενική γραφειοκρατία, ενώ 1.800 οικογένειες έχουν λάβει το έκτακτο βοήθημα», τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός.

Προσέθεσε δε ότι όσες οικογένειες δεν μπόρεσαν να λάβουν το βοήθημα λόγω λαθών στις φορολογικές τους δηλώσεις έχουν ενημερωθεί ώστε να κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις και να λάβουν το έκτακτο βοήθημα.spirtzis

spirtzis

spirtzis

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: 28 χρόνια μετά, τα κανάλια περιφερειακής εμβέλειας αδειοδοτούνται οριστικά – Ιστορική θεσμική αλλαγή
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, «το πιο σημαντικό είναι ότι αυτό το νομοσχέδιο δεν γεννήθηκε μέσα σε ένα γραφείο, αλλά είναι αποτέλεσμα μιας διαβούλευσης περίπου δύο ετών»
Παύλος Μαρινάκης
Χατζηδάκης για «Ατζέντα 2030»: Παραγωγικότητα, νέο κράτος και ισχυρότερη Ελλάδα – «Εμείς με νέες ιδέες, οι άλλοι με τοξικότητα»
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναλαμβάνει τον συντονισμό του νέου προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και εξαπολύει επίθεση στην αντιπολίτευση
Κυριάκος Μητσοτάκης
Σύγκρουση στη Βουλή για τον μόνιμο υφυπουργό στο ΥΠΕΞ: Η αντιπολίτευση βλέπει «τακτοποίηση» Χατζηβασιλείου, ο όρος υπάρχει στο Σύνταγμα λέει ο Γεραπετρίτης
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας καταγγέλλουν θεσμικό τέχνασμα μετά τον ανασχηματισμό
Γιώργος Γεραπετρίτης