Πολιτική

Στο νοσοκομείο ο Αλέξης Τσίπρας – Τι λέει ο γιατρός που τον χειρούργησε

- Στο νοσκομείο εισήχθη εκτάκτως την Παρασκευή (07.07.2017) ο Αλέξης Τσίπρας
- Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση κήλης
- Το "ευχαριστώ" του Αλέξη Τσίπρα στους γιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου
- Τον επισκέφθηκαν τα αδέρφια του, ο Παύλος Πολάκης, ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο νοσοκομείο για επέμβαση αφαίρεσης κήλης μπήκε εκτάκτως ο Αλέξης Τσίπρας το μεσημέρι της Παρασκευής (07.07.2017). Ο Πρωθυπουργός νοσηλεύεται στο Ευγενίδειο, όπου πέρασε το βράδυ, ενώ αναμένεται να πάρει εξιτήριο το πρωί του Σαββάτου.

Η επέμβαση δεν ήταν προγραμματισμένη, αφού το πρόβλημα εμφανίστηκε την Πέμπτη και κρίθηκε σκόπιμη η εισαγωγή του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας αισθάνθηκε πόνους την Πέμπτη και αφού εξετάστηκε από γιατρό κρίθηκε ότι πρέπει να μπει άμεσα στο νοσοκομείο, με την εισαγωγή να γίνεται λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι.

Ακούστε τι είπε στο NewsIt.gr ο ένας εκ των γιατρών που χειρούργησε τον Πρωθυπουργό, ο κ. Δημήτρης Θεοδώρου

 

“Ευχαριστώ από καρδιάς”

Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η οποία ανέφερε όσα προαναφέραμε, ότι δηλαδή ο Πρωθυπουργός εισήχθη στις 15:00 το μεσημέρι στο Ευγενίδειο, μεταφέροντας ακόμη πως ο Αλέξης Τσίπρας “θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου“.

Η επέμβαση ολοκληρώθηκε επιτυχώς, οι συγγενείς του πρωθυπουργού ενημερώθηκαν από τους θεράποντες ιατρούς πως όλα βαίνουν καλώς, ενώ στο Ευγενίδειο έφτασε και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο πρωθυπουγός, Αλέξης Τσίπρας, υπεβλήθη σήμερα σε προγραμματισμένη επέμβαση πλαστικής κήλης, εδώ το μεσημέρι στο Ευγενίδειο. Είναι πολύ καλά στην υγεία του, ξύπνησε, είναι μια χαρά. Ευχαριστεί θερμά όλο το προσωπικό του ιδρύματος και τους θεράποντες ιατρούς του και αύριο το πρωί θα πάρει εξιτήριο“, τόνισε κατά την έξοδό του.

Δείτε το βίντεο

Στο δωμάτιο που ανάρρωνε ο πρωθυπουργός βρέθηκε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ενώ λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα έφτασε στο Ευγενίδειο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τάκης Θεοδωρικάκος: «Όπλο» στα χέρια των καταναλωτών το «PosoKanei» – Δεν βλέπω πολιτικό μέλλον για την Καρυστιανού – Ο Τσίπρας να παραδεχτεί ότι η συνεργασία με τον Καμμένο ήταν λάθος
Ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε στο newsit.gr για τη νέα εφαρμογή «PosoKanei», για τα ψιλά γράμματα, για τις εκλογές και αποκάλυψε με ποια ομάδα είναι στο μουντιάλ
Τάκης Θεοδωρικάκος: «Όπλο» στα χέρια των καταναλωτών το «PosoKanei» – Δεν βλέπω πολιτικό μέλλον για την  Καρυστιανού – Ο Τσίπρας να παραδεχτεί ότι η συνεργασία με τον Καμμένο ήταν λάθος
Συνταγματική Αναθεώρηση: Το άρθρο 16 και η πανεπιστημιακή εκπαίδευση στο επίκεντρο – Οι προτάσεις της ΝΔ
Σημαντική παράμετρος της συζήτησης αναμένεται να είναι η κατάσταση των δημόσιων πανεπιστημίων αλλά και η νομολογία, η δικαστική ερμηνεία και το ενωσιακό δίκαιο
Βουλή
Νέες παρεμβάσεις για την ακρίβεια: Ανοίγει η πλατφόρμα «posokanei» για τη σύγκριση των τιμών στα σούπερ μάρκετ
Σε συνεργασία με τη βιομηχανία, τους παραγωγούς και τα σούπερ μάρκετ, η κυβέρνηση επιδιώκει μία νέα «συμφωνία κοινωνικής ευθύνης», για τη μείωση των τιμών και την ανακούφιση των νοικοκυριών
Low angle close up color image depicting a man holding a shopping basked filled with essential fresh groceries like bread and milk in the supermarket. 37
Μαρινάκης για Τσίπρα: Αξιωματική αντιπολίτευση γίνεται ένα κόμμα όταν έρχεται δεύτερο στις βουλευτικές εκλογές
«Όποιος ισχυρίζεται από οποιοδήποτε κόμμα ότι μπορεί να πατήσει ένα κουμπί και να εξαφανίσει ή να μειώσει ως διά μαγείας την ακρίβεια, απλά κοροϊδεύει τον κόσμο»
Ο Παύλος Μαρινάκης 6