Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Στο νοσοκομείο ο Αλέξης Τσίπρας – Τι λέει ο γιατρός που τον χειρούργησε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

– Στο νοσκομείο εισήχθη εκτάκτως την Παρασκευή (07.07.2017) ο Αλέξης Τσίπρας
– Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση κήλης
– Το “ευχαριστώ” του Αλέξη Τσίπρα στους γιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου
– Τον επισκέφθηκαν τα αδέρφια του, ο Παύλος Πολάκης, ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Στο νοσοκομείο για επέμβαση αφαίρεσης κήλης μπήκε εκτάκτως ο Αλέξης Τσίπρας το μεσημέρι της Παρασκευής (07.07.2017). Ο Πρωθυπουργός νοσηλεύεται στο Ευγενίδειο, όπου πέρασε το βράδυ, ενώ αναμένεται να πάρει εξιτήριο το πρωί του Σαββάτου.

Η επέμβαση δεν ήταν προγραμματισμένη, αφού το πρόβλημα εμφανίστηκε την Πέμπτη και κρίθηκε σκόπιμη η εισαγωγή του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας αισθάνθηκε πόνους την Πέμπτη και αφού εξετάστηκε από γιατρό κρίθηκε ότι πρέπει να μπει άμεσα στο νοσοκομείο, με την εισαγωγή να γίνεται λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι.

Ακούστε τι είπε στο NewsIt.gr ο ένας εκ των γιατρών που χειρούργησε τον Πρωθυπουργό, ο κ. Δημήτρης Θεοδώρου

 

“Ευχαριστώ από καρδιάς”

Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η οποία ανέφερε όσα προαναφέραμε, ότι δηλαδή ο Πρωθυπουργός εισήχθη στις 15:00 το μεσημέρι στο Ευγενίδειο, μεταφέροντας ακόμη πως ο Αλέξης Τσίπρας “θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου“.

Τα αδέρφια του Αλέξη Τσίπρα, Ζανέτ και Δημήτρης

Η επέμβαση ολοκληρώθηκε επιτυχώς, οι συγγενείς του πρωθυπουργού ενημερώθηκαν από τους θεράποντες ιατρούς πως όλα βαίνουν καλώς, ενώ στο Ευγενίδειο έφτασε και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο πρωθυπουγός, Αλέξης Τσίπρας, υπεβλήθη σήμερα σε προγραμματισμένη επέμβαση πλαστικής κήλης, εδώ το μεσημέρι στο Ευγενίδειο. Είναι πολύ καλά στην υγεία του, ξύπνησε, είναι μια χαρά. Ευχαριστεί θερμά όλο το προσωπικό του ιδρύματος και τους θεράποντες ιατρούς του και αύριο το πρωί θα πάρει εξιτήριο“, τόνισε κατά την έξοδό του.

Δείτε το βίντεο

Στο δωμάτιο που ανάρρωνε ο πρωθυπουργός βρέθηκε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ενώ λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα έφτασε στο Ευγενίδειο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε