Πολιτική

Στο νοσοκομείο Σωτηρία ο Μητσοτάκης – Θα εγκαινιάσει 50 κλίνες ΜΕΘ

Στο νοσοκομείο Σωτηρία ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός θα παραστεί στα εγκαίνια 50 κλινών ΜΕΘ, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 10:30 το πρωί.

Ο κ. Μητσοτάκης θα πάρει μέρος στην τελετή παράδοσης 50 κλινών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας ( ΜΕΘ) στο γενικό νοσοκομείο Θώρακος και Νοσημάτων Σωτηρία. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας είχε αναφέρει σχετικά: “Κινηθήκαμε τάχιστα, υποσχεθήκαμε 1.200 κλίνες ΜΕΘ μέχρι το τέλος τους έτους, διπλασιάσαμε δηλαδή τις ΜΕΘ μας, προσλάβαμε προσωπικό, εκπαιδεύουμε αυτό το προσωπικό”.

Επισημαίνεται ότι οι εργασίες κατασκευής της μεγαλύτερης σε μέγεθος μονάδας ΜΕΘ σε νοσοκομείο στην χώρα μας, στο Σωτηρία, δυναμικότητας 50 κλινών, έγιναν με γρήγορους ρυθμούς. Το έργο αποτελεί δωρεά της Βουλής των Ελλήνων και την υλοποίησή του έχει αναλάβει η κρατική κατασκευαστική εταιρεία ΚτΥπ (Κτιριακές Υποδομές ΑΕ).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μπακογιάννη για επιτελικό κράτος: «Δεν υπάρχουν αντάρτες στη ΝΔ, πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις»
Η πρώην υπουργός μίλησε για «υγιέστατο διάλογο» μετά την επιστολή των πέντε βουλευτών της ΝΔ και τόνισε ότι «η κοινοβουλευτική λειτουργία στηρίζει την εκτελεστική εξουσία»
Ντόρα Μπακογιάννη
Καβγάς Ζωής Κωνσταντοπούλου - ΠΑΣΟΚ στη Βουλή για την πρόεδρο της ΑΠΔΠ - «Μας κοροϊδεύετε, δεν ντρέπεστε», «υπηρετείτε σχέδιο»
Η κόντρα για την πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού ξεκίνησε από την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, συνεχίστηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και συνεχίστηκε στην Ολομέλεια
Ζωή Κωνσταντοπούλου 8
Επίθεση Μαρινάκη σε Ανδρουλάκη και Τσίπρα: «Σκεφτόμουν, στη μάχη για τη δεύτερη θέση, τι άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μας»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για απουσία «ποιότητας» στον δημόσιο λόγο – Τι είπε για τα ισραηλινά ταχύπλοα και την αναθεώρηση του άρθρου 16
Παύλος Μαρινάκης
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες