Πολιτική

Στο Ωνάσειο με υψηλό πυρετό ο Προκόπης Παυλόπουλος!

Ο πολύ υψηλός πυρετός που παρουσίασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οδήγησε στην μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ο Προκόπης Παυλόπουλος εμφάνισε συμπτώματα γρίπης επιστρέφοντας από τα Ιεροσόλυμα. Θα διανυκτερεύσει στο Ωνάσειο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο Ωνάσειο μεταφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος λόγω του υψηλού πυρετού από μια ίωση που τον ταλαιπωρεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο κ. Παυλόπουλος πρόκειται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να αποφασισθεί η θεραπεία που θα ακολουθηθεί. Η μεταφορά του στο νοσοκομείο κρίθηκε αναγκαία από τον προσωπικό του γιατρό. Πριν από περίπου έναν χρόνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε υποβληθεί σε στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική. Ο Προκόπης Παυλόπουλος αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά την επιστροφή του από το ταξίδι του στα Ιεροσόλυμα.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές θα παραμείνει απόψε στο νοσοκομείο προκειμένου να πραγματοποιήσει παράλληλα και το καθιερωμένο του ετήσιο ιατρικό check up.

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί από την Προεδρία της Δημοκρατίας η ακύρωση όλων των συναντήσεων του Προέδρου.

Σήμερα σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Προκόπης Παυλόπουλος θα δεχόταν στις 12 την Επίτροπο της Κομισιόν, αρμόδια για θέματα υγείας και ασφάλειας τροφίμων, Στέλλας Κυριακίδου, στις έξι το διοικητικό συμβούλιο και εκπροσώπους των σωματείων της πανελλήνιας ομοσπονδίας ιδιοκτητών ακινήτων και στις 7 τον υπουργό Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, Φαιζάλ Μπιν Φαρχάν Μπιν Αμπντουλάχ αλ Σαούντ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζει το πρόγραμμα της ΕΛΑΣ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση – Δείτε live
Το παρών έχουν δώσει ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο οποίος μπήκε στην αίθουσα παρέα με τον Γιώργο Καραμέρο, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, καθώς και πλήθος συνεργατών και υποστηρικτών του Αλέξη Τσίπρα.
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ (Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη)
ΣΥΡΙΖΑ και ΕΛΑΣ κατά της κυβέρνησης για εξωδικαστικό: «Ανοίγει τον δρόμο για περισσότερους πλειστηριασμούς»
Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής στο ιδιωτικό χρέος, ενώ η ΕΛΑΣ προειδοποιεί ότι οι νέες διατάξεις μετατρέπουν τον εξωδικαστικό σε εργαλείο αναγκαστικής εκτέλεσης
Businessman, contract signing or accountant working on financial investments. using a calculator financial documents analyze the report Real estate and home loan insurance
Η πρόταση της ΕΛΑΣ για την Αυτοδιοίκηση: Δημιουργία έως και 150 νέων δήμων, κατάργηση των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και οικονομική αυτονομία
Προτάσεις Τσίπρα για ανασχεδιασμό του Αυτοδιοικητικού Χάρτη, 100 - 150 νέοι Δήμοι, κατάργηση των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων , επαναφορά του δεύτερου γύρου για την εκλογή Δημάρχου/Περιφερειάρχη
Αλέξης Τσίπρας 9