Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Στο Προεδρικό το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας

Τσίπρας

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα επισκεφτεί στις 2 μετά το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Στόχος του να τον ενημερώσει για τα αποτελέσματα του Eurogroup.

Στις 14:00 θα περάσει την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα αποτελέσματα του Eurogroup.

Ο πρωθυπουργός στις εξι το απόγευμα θα μιλήσει στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα φορέσει γραβάτα ο Αλέξης Τσίπρας;

Εκείνο που όλοι περιμένουν με… αγωνία είναι αν ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανιστεί με γραβάτα, ύστερα από την απόφαση του Eurogroup για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

Τα όσα συμφωνήθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (σ.σ. από την… Πέμπτη ξεκίνησε η συνεδρίαση) στο Eurogroup στο Λουξεμβούργο έγιναν δεκτά με απόλυτη ικανοποίηση στην Αθήνα. Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται ο Αλέξης Τσίπρας να κάνει δήλωση προς τον ελληνικό λαό. Μια δήλωση για το τέλος των Μνημονίων και την επόμενη μέρα, έτσι όπως τη φαντάζεται η κυβέρνηση.

Το θέμα είναι αν ο πρωθυπουργός να φορέσει γραβάτα στο διάγγελμα αυτό, αν τελικά γίνει. Κι αν τελικά φορέσει, ποια θα επιλέξει; Αυτή που του είχε κάνει δώρο ο Ματέο Ρέντσι στην πρώτη του επίσκεψη ως πρωθυπουργός στην Ιταλία; Ή μήπως εκείνη που έβγαλε και του έδωσε ο Ζόραν Ζάεφ κατά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις