Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Στο “τραπέζι” του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ οι επερχόμενες εκλογικές “μάχες”

Στο “τραπέζι” του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ οι επερχόμενες εκλογικές “μάχες”

Μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου θα έχουν επιλεγεί οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ για τους μεγάλους Δήμους και τις περιφέρειες, σύμφωνα με όσα αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια ώρα αποφασίστηκε η επόμενη Κεντρική Επιτροπή να πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 13-14 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, στην συνεδρίαση που κράτησε μόλις 1,5 ώρα, η βασική συζήτηση αφορούσε, στα θέματα που θα απασχολήσουν την ΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις συζητήσεις μονοπώλησε το θέμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου αποφασίστηκε μέχρι το τέλος Οκτωβρίου να έχουν επιλεγεί όλοι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στους μεγάλους Δήμους και τις Περιφέρειες.

Ο γραμματέας  της ΚΕ Πάνος Σκουρλέτης, ενημέρωσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τις επαφές που έχει κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή αλλά και για τις συσκέψεις που έχουν γίνει σε περιφερειακό επίπεδο προκειμένου να αναζητηθούν κατάλληλα πρόσωπα.

Ακόμα συζητήθηκαν οι ευρωπαϊκές εξελίξεις εν’ όψει των ευρωεκλογών, και αποφασίστηκε η Κεντρική Επιτροπή να γίνει το Σαββατοκύριακο 13 – 14 Οκτωβρίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις