Πολιτική

Στο χειρουργείο ο Πάνος Καμμένος

Σε χειρουργική επέμβαση στο στομάχι υποβλήθηκε ο πρώην υπουργός Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πάνος Καμμένος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο στομάχι και όλα πήγαν καλά. Ο ίδιος ενημέρωσε μέσω twitter για το θέμα της υγείας που αντιμετωπίζει. Ο κ. Καμμένος στην ανάρτησή του έγραψε επιτιθέμενος στο Νίκο Κοτζιά: «Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω. Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω θα αποκαλύψω σε όλο τον Ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας για την 28η Οκτωβρίου: «Η Ελλάδα μπορεί όχι μόνο να αποτρέπει, αλλά και να κατατροπώνει κάθε απειλή»
Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη - Η αναφορά στην εθνική ομοψυχία και τα νέα οπλικά συστήματα
Κωνσταντίνος Τασούλας, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, 28η Οκτωβρίου