Πολιτική

Στον… πλανήτη Βαρβιτσιώτη: “Πρώτη φορά επίσκεψη Προέδρου ΗΠΑ χωρίς επεισόδια”

Σε παράλληλο σύμπαν ή σε... κάποιο απομακρυσμένο χωριό της ελληνικής επαρχίας χωρίς τηλεόραση, ραδιόφωνο, τηλέφωνο και ίντερνετ φαίνεται ότι βρίσκεται ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δεν πληροφορήθηκε, όπως όλα δείχνουν, τα εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας μετά τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για την επίσκεψη Ομπάμα στη χώρα μας.

Και έτσι έσπευσε να σχολιάσει με υπονοούμενα στο twitter την… απουσία (!) επεισοδίων:

“Είναι η πρώτη φορά που σε επίσκεψη Προέδρου ΗΠΑ στη χώρα μας δεν έγιναν επεισόδια. Γιατί εκείνοι που τα προκαλούσαν, χθες τον υποδέχονταν”, έγραψε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Το εκτός τόπου και χρόνου tweet του βουλευτή της ΝΔ προκάλεσε όπως αναμενόταν πλήθος σχολίων από τους χρήστες των social media που τον τρόλαραν ανελέητα για την, αν μη τι άλλο, άστοχη παρατήρησή του…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αιχμηρή ανάρτηση Τσίπρα για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Το μόνο ασυμβίβαστο είναι του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα»
Ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορεί τον Κυρ. Μητσοτάκη ότι, υπό την πίεση των αποκαλύψεων για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αναδιπλώθηκε στο ζήτημα του ασυμβίβαστου υπουργού και βουλευτή
Αλέξης Τσίπρας 15
Σφοδρά πυρά της αντιπολίτευσης για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Άλλο να υπηρετείς τον λαό, και άλλο να συντηρείς τη διαφθορά»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΝΙΚΗ απορρίπτουν ως επικοινωνιακή διαχείριση τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με αιχμή το ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή
Φάμελλος, Ανδρουλάκης και Κουτσούμπας