Πολιτική

Στον τάφο του Τάσσου Παπαδόπουλου ο Προκόπης Παυλόπουλος

Τον τάφο του αείμνηστου ηγέτη της Κύπρου Τάσσου Παπαδόπουλου, στο κοιμητήριο Κάτω Δευτεράς, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σε μια ανάπαυλα κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ.Παυλόπουλος-ο οποίος διατηρούσε πολύ φιλική σχέση με τον αείμνηστο Τάσσο- άναψε ένα κερί στον τάφο του ανθρώπου που πήρε την Κύπρο απο το χέρι, την οδήγησε στην Ευρώπη, και έμαθε σε όλους τι σημαίνει εθνική αξιοπρέπεια.

Η επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου έγινε χωρίς κάμερες και δημοσιογράφους, μιας που ο Πρόεδρος είναι της σχολής Καραμανλή, ήτοι, οι προσωπικές δραστηριότητες παραμένουν προσωπικές. Στα μνήματα της Κάτω Δευτεράς, ήταν συγκινημένοι οι συγγενείς του Παπαδόπουλου, με τους οποίους ο Πρόεδρος είχε θερμή συνομιλία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης από τα Χανιά: «Η σκέψη μας με αυτούς που δίνουν αγώνα απέναντι στις πυρκαγιές»
«Η μεγάλη αυτή ημέρα της ορθοδοξίας, είναι πάντα μία ευκαιρία αναστοχασμού και αναζήτησης της δύναμης που μας δίνει η πίστη μας, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες«, είπε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
171