Πολιτική

Survivor: Άδωνις εναντίον ΣΥΡΙΖΑ μέσω… γνωστής παρουσιάστριας!

Στο... παιχνίδι του ελληνικού Survivor, μέσω Twitter, μπήκε και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Το σχόλιο γνωστής παρουσιάστριας για τον ΣΥΡΙΖΑ και το... retweet!

Πώς συνδέεται το Survivor, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και η… Ελεονώρα Μελέτη; Μα φυσικά μέσω Twitter!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μπάινει στους ρυθμούς του τηλεοπτικού reality, με “χρώμα” όμως… πολιτικό. Κι αυτό διότι η δημοφιλής παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη, είχε αναρτήσειτ ο εξής σχόλιο: “ψηφιστε οποιον παιχτη θελετε.ΣΥΡΙΖΑ μην ψηφισετε μονο θερμη παρακληση“.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν… έχασε ευκαιρία για αντιπολίτευση στην κυβέρνηση -και- μέσω του Survivor και αναδημοσίευσε την ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη.

Δείτε το

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου αλληλομηνύονται: Ο χαρακτηρισμός «κότα» και η τραγωδία στη Βιολάντα
Σχετικά με την κόντρα που ξέσπασε μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Τζάμπα έτρεχε στα τμήματα για τη μήνυση 10 λεπτά πριν το τρίμηνο»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης 6