Πολιτική

Survivor: Άδωνις εναντίον ΣΥΡΙΖΑ μέσω… γνωστής παρουσιάστριας!

Στο... παιχνίδι του ελληνικού Survivor, μέσω Twitter, μπήκε και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Το σχόλιο γνωστής παρουσιάστριας για τον ΣΥΡΙΖΑ και το... retweet!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πώς συνδέεται το Survivor, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και η… Ελεονώρα Μελέτη; Μα φυσικά μέσω Twitter!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μπάινει στους ρυθμούς του τηλεοπτικού reality, με “χρώμα” όμως… πολιτικό. Κι αυτό διότι η δημοφιλής παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη, είχε αναρτήσειτ ο εξής σχόλιο: “ψηφιστε οποιον παιχτη θελετε.ΣΥΡΙΖΑ μην ψηφισετε μονο θερμη παρακληση“.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν… έχασε ευκαιρία για αντιπολίτευση στην κυβέρνηση -και- μέσω του Survivor και αναδημοσίευσε την ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη.

Δείτε το

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Οι συνεπείς επαγγελματίες θα δουν φοροελαφρύνσεις στα μέτρα της ΔΕΘ – Μακάρι να υπήρχαν τα λεφτά για 13ο και 14ο μισθό
Τη μείωση φορολογικών συντελεστών προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ,...
Ο Παύλος Μαρινάκης
19
Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 12 μονάδων της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Μοιρασμένοι οι πολίτες για «εκλογές τώρα»
Στο 26,5% το ποσοστό της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, μικρή πτώση για την ΕΛΑΣ, σταθερά τρίτο το ΠΑΣΟΚ. Το 12% των πολιτών «καλοβλέπει» ένα νέο κόμμα υπό τον Αντώνη Σαμαρά
Κάλπη, εκλογές 226