Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

“Σβήνουν” από τη Βουλή ό,τι θυμίζει Ζωή!

“Σβήνουν” από τη Βουλή ό,τι θυμίζει Ζωή!

«Σβήστηκε» από την επίσημη ηλεκτρονική σελίδα της Βουλής των Ελλήνων, το «μπανεράκι» της Επιτροπής Αλήθειας του Χρέους που είχε «κρεμάσει» με απόφασή της η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να της προσδώσει αυξημένη και διακριτή κοινοβουλευτική… θέση.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες, προφανώς με εντολή εγκρίσεως του νέου Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, «έσβησαν» τους προνομιακής προβολής συνδέσμους που είχαν δημιουργηθεί στην αρχική σελίδα και αριστερά του σάιτ της Βουλής των Ελλήνων και αφορούσαν την «Προκαταρτική Έκθεση της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος». Ακριβώς από κάτω υπήρχε τα μπάνερ :«Πρωτοβουλία Στήριξης. Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους» και «Πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της υπόθεσης Siemens».

Τρεις υποθέσεις που για την πρώην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου αποτελούσαν πολιτική «κορωνίδα» της, κάτι άλλωστε που είχε φροντίσει να επισημάνει ακόμα και στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του Γραφείου του Προέδρου της Βουλής, μετά την εκλογή του Νίκου Βούτση, παραδίδοντας μάλιστα δημοσίως και τους σχετικούς φακέλους και πορίσματα, με το σχόλιο «για να μην παραπέσουν, όπως συνήθως γίνεται με πολλούς φακέλους και υποθέσεις στο Δημόσιο…»

Πρόκειται για ηλεκτρονικές παραπομπές οι οποίες με εντολή της κυρίας Κωνσταντοπούλου είχαν τοποθετηθεί στην κορυφή της αρχικής σελίδας του ιστοτόπου της Βουλής, προκειμένου να είναι ευκολότερη η πρόσβαση των επισκεπτών σε αυτά.

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης , πάντως, αυτό που έλεγε πριν λίγες ημέρες στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες περί «επιστροφής της Βουλής στην κανονικότητα…» φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να το τηρήσει…

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε