Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σχέδιο εξόντωσης της Ένωσης Κεντρώων βλέπει ο Λεβέντης

Σχέδιο εξόντωσης της Ένωσης Κεντρώων βλέπει ο Λεβέντης
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ EUROKINISSI

Για σχέδιο εξόντωσης της Ένωσης Κεντρώων μέσω της ανεξαρτητοποίησης βουλευτών κάνει λόγο ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στο θέμα της παραίτησης του Γιάννη Σαρίδη από τη θέση του γραμματέα της ΚΟ λέγοντας ότι “εάν ο βουλευτής δεν ζητήσει συγνώμη για όσα έχει δηλώσει αλλά και για όσα αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του, τότε θέτει αυτόν εκτός κόμματος. Όποιος βουλευτής έχει εκλεγεί με λίστα και φεύγει από το κόμμα πηγαίνοντας σε άλλο κόμμα προσβάλει τη λαϊκή εντολή».

Ο κ.Λεβέντης σχολίασε και τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις είπε πως «παρουσιάζουν τη μία πλευρά και στοχεύουν στην πεντακομματική Βουλή και στην εξυπηρέτηση συμφερόντων των δύο πρώτων κομμάτων» προσθέτοντας ότι «εντέχνως δεν παρουσιάζουν τα ποσοστά με αναγωγή των ψήφων, αλλά παρουσιάζουν τις περισσότερες φορές μόνο την πρόθεση ψήφου».

Ακόμη επέμεινε στη στάση του για τη συμφωνία των Πρεσπών την οποία χαρακτήρισε εγκληματική και επεσήμανε πως «ο κ. Τσίπρας μπορεί να αιφνιδιάσει με εκλογές πριν από την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών έτσι ώστε να δώσει την “καυτή πατάτα” στον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Κάθετος εμφανίστηκε και στο θέμα των συντάξεων λέγοντας πως δεν πρέπει να μειωθούν, επεσήμανε όμως ότι οι μονομερείς ενέργειες εκθέτουν τη χώρα και ταυτόχρονα θα εκτινάξουν τα επιτόκια δανεισμού σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Τέλος αναφορικά για τις μετεκλογικές συνεργασίες ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι «θα σταλεί στην επόμενη κυβέρνηση κείμενο δέκα σημείων και όποιος το κάνει αποδεκτό, αυτόν θα στηρίξει η Ένωση Κεντρώων, χωρίς να ζητάει λάφυρα και καρέκλες εξουσίας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις