Πολιτική

Συγκλονιστική μαρτυρία Πανούση και πτώση από τα σύννεφα

Στην Ελλάδα ευτυχώς που έχουμε μάθει πώς να πέφτουμε από τα ...σύννεφα και έτσι δεν τραυματιζόμαστε. Αλλιώς θα είχε αποδεκατιστεί η χώρα. 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τελευταία πτώση και απόδειξη της υψηλού επιπέδου γνώσης η περίπτωση Πανούση. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, έπεσε μεν από τα σύννεφα, αλλά φαίνεται πως ήταν πολύ καλά προπονημένος αφού τελικά είναι όρθιος, αρτιμελής και ατσαλάκωτος.
Την πτώση την ομολόγησε ο ίδιος όταν είπε:”Πρώτη φορά ζω μια κυβέρνηση της Αριστεράς και χαίρομαι που υπάρχει, αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι μπορεί να έχει αυλή. Ότι έχει κλόουν και τροβαδούρους. Ότι έχει κυρίες της αυλής. Το δικό της στρατό, να το πω έτσι”.
Μόνο που δεν μας αποκάλυψε σε ποιο μέρος κατοικοέδρευε αυτός και ποιο ρόλο είχε επωμιστεί. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Πολάκης σε Σωκράτη Φάμελλο: «Το δίλημμα δεν είναι αν θα είμαστε με τον Τσίπρα, αλλά αν την επόμενη ημέρα θα υπάρξει ΣΥΡΙΖΑ»
«Είμαι υπερήφανος για όσα έγιναν το 2015 – 2019 όχι για όσα έγιναν το 2019 – 2023» - Τροπολογία κατά της αυτοδιάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε ο Πολάκης και άλλα 5 μέλη
παύλος πολάκης
12
Τα σενάρια μετά την μετακίνηση Κυρανάκη στη θέση του γραμματέα της ΝΔ – Ο Παύλος Μαρινάκης και τα ονόματα που ακούγονται για τον «μίνι» ανασχηματισμό της Πέμπτης
Ο Παύλος Μαρινάκης ακούγεται έντονα για το υπουργείο Μεταφορών ενώ Αλεξάνδρα Σδούκου και Τάσος Χατζηβασιλείου ακούγονται επίσης για θέση στο υπουργικό σχήμα. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος «παίζει» για μετακίνηση στο Μαξίμου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το σύνθημα στους υπουργούς «πιο γρήγορα, πιο τολμηρά» 31