Πολιτική

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Μπάιντεν και Χάρις: «Προσβλέπουμε στην ενίσχυση των δεσμών μας»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε τα συγχαρητήριά του στον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις επ’ ευκαιρία της ορκωμοσίας τους.

“Τα θερμότερα συγχαρητήριά μου στον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις. Με μια αίσθηση ανανεωμένης αισιοδοξίας, προσβλέπουμε στην περαιτέρω ενίσχυση των δεσμών μας και της φιλίας ανάμεσα στα δύο έθνη μας”, αναφέρει στα αγγλικά ο πρωθυπουργός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Γιώργο Σουφλιά: Άφησε το δικό του αποτύπωμα στη σύγχρονη ιστορία της χώρας
«Εργάστηκε για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές, ενώ προώθησε τολμηρές αλλαγές στον χώρο της Παιδείας»
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Αντώνης Σαμαράς προαναγγέλλει νέο κόμμα: Έχω πάρει τις αποφάσεις μου και θα τις ανακοινώσω όταν και όπως πρέπει – Η ομιλία στο Ηράκλειο
Η σημερινή εικόνα Τσίπρα-Μητσοτάκη θυμίζει το στίχο από το τραγούδι του Μηλιώκα: “πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα, ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ”
Αντώνης Σαμαράς
178