Πολιτική

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Μπάιντεν και Χάρις: «Προσβλέπουμε στην ενίσχυση των δεσμών μας»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε τα συγχαρητήριά του στον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις επ’ ευκαιρία της ορκωμοσίας τους.

“Τα θερμότερα συγχαρητήριά μου στον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις. Με μια αίσθηση ανανεωμένης αισιοδοξίας, προσβλέπουμε στην περαιτέρω ενίσχυση των δεσμών μας και της φιλίας ανάμεσα στα δύο έθνη μας”, αναφέρει στα αγγλικά ο πρωθυπουργός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: 28 χρόνια μετά, τα κανάλια περιφερειακής εμβέλειας αδειοδοτούνται οριστικά – Ιστορική θεσμική αλλαγή
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, «το πιο σημαντικό είναι ότι αυτό το νομοσχέδιο δεν γεννήθηκε μέσα σε ένα γραφείο, αλλά είναι αποτέλεσμα μιας διαβούλευσης περίπου δύο ετών»
Παύλος Μαρινάκης
Χατζηδάκης για «Ατζέντα 2030»: Παραγωγικότητα, νέο κράτος και ισχυρότερη Ελλάδα – «Εμείς με νέες ιδέες, οι άλλοι με τοξικότητα»
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναλαμβάνει τον συντονισμό του νέου προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και εξαπολύει επίθεση στην αντιπολίτευση
Κυριάκος Μητσοτάκης
Σύγκρουση στη Βουλή για τον μόνιμο υφυπουργό στο ΥΠΕΞ: Η αντιπολίτευση βλέπει «τακτοποίηση» Χατζηβασιλείου, ο όρος υπάρχει στο Σύνταγμα λέει ο Γεραπετρίτης
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας καταγγέλλουν θεσμικό τέχνασμα μετά τον ανασχηματισμό
Γιώργος Γεραπετρίτης