Πολιτική

Συλλυπητήρια Σακελλαροπούλου σε Μιλάνοβιτς για τα θύματα του σεισμού στην Κροατία

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου εξέφρασε στον ομόλογό της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς την αλληλεγγύη και τα συλλυπητήριά της για τα θύματα του σεισμού.

Με ανάρτηση στο twitter, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εκφράζει την αλληλεγγύη και τα θερμά της συλλυπητήρια προς τον Πρόεδρο της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς για τα θύματα του Εγκέλαδου, που «χτύπησε» την χώρα του, και ευχήθηκε όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες.

Δείτε την ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας:

 

H κατάσταση στην κεντρική Κροατία είναι δραματική. Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 25 τραυματίστηκαν από τον ισχυρό σεισμό των 6,4 βαθμών με τη δόνηση μάλιστα να γίνεται αισθητή σε πολλές γειτονικές χώρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πρώτη δημοσκόπηση μετά τη ΔΕΘ: Πώς αξιολογούν τα μέτρα, η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ, χάνει ο Τσίπρας από την Καρυστιανού
Σχετικά με μέτρα που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 77% των ερωτηθέντων δηλώνει καθόλου ή λίγο ικανοποιημένο - Το 50% των ερωτηθέντων απάντησε ότι δεν παρακολούθησε την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη
Κυριάκος Μητσοτάκης 140