Πολιτική

Συλλυπητήρια Τασούλα για το θάνατο του Σταύρου Δαϊλάκη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Tα συλλυπητήριά του για την απώλεια του πρώην βουλευτή Δράμας της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρου Δαϊλάκη, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ο κ. Τασούλας σημείωσε ότι ο Σταύρος Δαϊλάκης υπηρέτησε με ήθος και αφοσίωση την ιδιαίτερη πατρίδα του, από το ελληνικό Κοινοβούλιο ως βουλευτής Δράμας, από το 2000 έως και το 2009, ενώ ως κοσμήτορας της Βουλής (2007-2009) συνέβαλλε δημιουργικά στη λειτουργία του κοινοβουλευτικού έργου.

Διακρίθηκε, δε, και στο πεδίο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς διετέλεσε δήμαρχος Δοξάτου Δράμας για επτά χρόνια (1987-1994), αφήνοντας σημαντικό έργο στην πόλη και τους συμπολίτες του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκη Κεραμέως για κατάργηση περικοπών συντάξεων χηρείας: Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία
Από τον Αύγουστο επανέρχεται το 70% για χιλιάδες δικαιούχους - Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή, με το ΠΑΣΟΚ να καταλογίζει καθυστέρηση και το ΚΚΕ να υπενθυμίζει τις παλαιότερες μειώσεις
Νίκη Κεραμέως
ΠΑΣΟΚ: Δέσμευση για μείωση του κόστους ρεύματος κατά 20% έως το 2027 – «Αποτυχία της κυβέρνησης στην ενέργεια»
Με αιχμές για την αγορά, την Πτολεμαΐδα 5 και τη διασύνδεση με την Κύπρο, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου, υποστηρίζοντας ότι «οι λίγοι κερδίζουν και η πραγματική οικονομία χάνει»
ΣΤ ΠΑΣΟΚ για ενέργεια
6
Κουτσούμπας απαντά στον Μητσοτάκη μέσω ChatGPT για την Τεχνητή Νοημοσύνη: «Το AI βρήκε σε 5 δευτερόλεπτα αυτά που δεν άκουσε»
Ο γγ του ΚΚΕ αντέδρασε στην αναφορά του πρωθυπουργού ότι η αντιπολίτευση δεν μιλά για το AI, θέτοντας το ερώτημα αν η τεχνολογία θα υπηρετεί τις κοινωνικές ανάγκες ή «τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων»
Κουτσούμπας, ΚΚΕ
5