Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Συλλυπητήρια του πολιτικού “κόσμου” για τον ξαφνικό χαμό του 44χρονου υποπλοιάρχου

Συλλυπητήρια του πολιτικού “κόσμου” για τον ξαφνικό χαμό του 44χρονου υποπλοιάρχου

Τα συλλυπητήριά τους εκφράζουν τα κόμματα και οι πολιτικοί αρχηγοί για τον 44χρονο υποπλοίαρχο του Λιμενικού Κυριάκου Παπαδόπουλου, που έφυγε ξαφνικά από την ζωή την Τρίτη (09.10.2018) το βράδυ.

Με ανάρτησή του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του υποπλοίαρχου σημειώνοντας πως «η Ελλάδα έχασε σήμερα έναν σπουδαίο άνθρωπο και ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. Στην οικογένεια του υποπλοιάρχου Κυριάκου Παπαδόπουλου που έσωσε χιλιάδες ανθρώπους στο Αιγαίο εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια», έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Καμμένος: Είμαι συγκλονισμένος

“Θερμά συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του άριστου αξιωματικού, ανθρώπου και πατέρα. Κυριάκο κράτησες στα χέρια σου την αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου λαού είμαι συγκλονισμένος αλλά είναι τιμή που σε γνώρισα και συνεργαστήκαμε. ΑΘΑΝΑΤΟΣ “.

Αυτό έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος, με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του 44χρονου υποπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος, Κυριάκου Παπαδόπουλου.

ΑΝΕΛ: Ενσάρκωνε τις αξίες του ανθρωπισμού

Και το κόμμα του Πάνου Καμμένου εξέφρασε τα συλλυπητήριά του μέσω του εκπροσώπου Θεόδωρου Τοσουνίδη, ο οποίος δήλωσε πως «οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον αναπάντεχο χαμό του αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος και πατέρα δύο παιδιών, Κυριάκου Παπαδόπουλου, ενός ανθρώπου που ενσάρκωνε τις αξίες του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης, της χωρίς όρια και όρους προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και της θυσίας, όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν διαχρονικά τους Έλληνες.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν και θα είναι για πάντα ο Ήρωας του Αιγαίου. Ο κυβερνήτης που σηματοδότησε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των στελεχών του Λιμενικού Σώματος για να μη χαθεί ούτε μια ζωή μέσα στην θάλασσα.

Ήταν ταγμένος να υπηρετεί στα θαλάσσια σύνορα, υπηρετώντας το καθήκον με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνηση.

Τα λόγια είναι πολύ φτωχά μπροστά στο μεγαλείο αυτού του Ήρωα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις