Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Συμβολαιογράφος προσέφυγε στο ΣτΕ κατά των πλειστηριασμών – Είχε δικηγόρο την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Συμβολαιογράφος προσέφυγε στο ΣτΕ κατά των πλειστηριασμών – Είχε δικηγόρο την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατέθεσε η συμβολαιογράφος Ελένη Καραγεωργοπούλου, ζητώντας από τον πρόεδρο του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου Νικόλαο Σακελλαρίου να εκδώσει προσωρινή διαταγή για να «παγώσουν» προσωρινά οι πλειστηριασμοί.

Η συμβολαιογράφος με δικηγόρους την πρώην πρόεδρο της Βουλής και πρόεδρο του κόμματος «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Κωνσταντίνο Ζηκογιάννη, κατέθεσε και αίτηση αναστολής και ακύρωσης.

Η προσφεύγουσα υποστηρίζει ότι με αντισυνταγματικό και παράνομο τρόπο ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών επισπεύδει την έναρξη των πλειστηριασμών, χωρίς να τηρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις, ενώ την ίδια στιγμή απειλείται βλάβη των συνταγματικών δικαιωμάτων όλων των Ελλήνων πολιτών και μάλιστα των ασθενέστερων.

Ευθύνες επιρρίπτει και στον πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, εώργιο Ρούσκα, ο οποίος όπως λέει μεθόδευσε την διεξαγωγή της τελευταίας άκυρης επαναληπτικής έκτακτης γενικής συνέλευσης.

“Είναι άκυρη η συνέλευση των συμβολαιογράφων”

Παράλληλα, η Ελένη Καραγεωργοπούλου συνοδευόμενη από την Ζωή Κωνσταντοπούλου κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι αίτηση-δήλωση -διαμαρτυρία στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αθηνών.

Χαρακτηρίζει άκυρη την τελευταία έκτακτη γενική συνέλευση και ζητεί να τις δοθούν τα αποδεικτικά προσκλήσεων στην συνέλευση, ο κατάλογος των συμμετεχόντων, η βιντεοσκόπηση, κ.λπ. Παράλληλα, η κυρία Κωνσταντοπούλου ζήτησε σήμερα συνάντηση με τον κ. Σακελλαρίου για να τον ενημερώσει επί του θέματος των πλειστηριασμών και αύριο το πρωί στις 11 π.μ. θα τον επισκεφθεί.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις