Πολιτική

Συναίνεσε σε δραματικό ”κούρεμα” ο Κ.Καραμανλής – video φωτο

Σαν τη μύγα μες το γάλα ξεχώριζε ο πρώην πρωθυπουργός από τους υπολοίπους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που παρακολουθούσαν την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά.
 

Με το ”εξωτικό” του μαύρισμα και το ριζικό μεν συζητήσιμο δε κούρεμα του, τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε.

”Ηλίου φαεινότερο” είναι πως ο Κώστας Καραμανλής μένοντας στο παραλιακό του σπίτι στην Ραφήνα, απολαμβάνει το καλοκαίρι πριν αυτό έρθει καλά καλά αφού είναι ”μαυρισμένος”.

Όμως το ριζικό του ”haircut” έπρεπε να το ξανασκεφτεί για να αποφευχθούν συνειρμοί τώρα που έχουν φουντώσει οι φήμες για αναδιάρθρωση του χρέους με ”κούρεμα” των ομολόγων.

 
Δείτε το video
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας: Η προστασία των θαλάσσιων διαδρομών δεν αφορά μόνο την Ελλάδα – «Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να κλείνει τα Στενά του Ορμούζ»
«Εάν κάθε χώρα, η οποία συνορεύει με μια θαλάσσια έκταση, μπορεί να απαγορεύει τη χρήση της, πού θα πάει αυτός ο πλανήτης», είπε μεταξύ άλλων
Νίκος Δένδιας
Σφοδρή επίθεση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη και Τσίπρα: «Θα είμαι ο νικητής των εκλογών, το kinder έκπληξη θα το βγάλει ο λαός»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για «διαφθορά που εδρεύει στο Μαξίμου», κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι «επανέρχεται με μεσσιανικό τρόπο» και έθεσε ως στόχο την πρωτιά «έστω και με μία ψήφο»
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
7
Τσουκαλάς κατά Γεωργιάδη και Βούλτεψη για Κοβέσι: «Μόνο που δεν μας είπαν ότι είναι ο Δράκουλας των Καρπαθίων και πίνει αίμα»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για διγλωσσία απέναντι στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και επανέφερε το ζήτημα των βουλευτών της ΝΔ στις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Γεωργιάδης, Κοβέσι, Τσουκαλάς, Βούλτεψη