Πολιτική

Συναίνεσε σε δραματικό ”κούρεμα” ο Κ.Καραμανλής – video φωτο

Σαν τη μύγα μες το γάλα ξεχώριζε ο πρώην πρωθυπουργός από τους υπολοίπους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που παρακολουθούσαν την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά.
 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Με το ”εξωτικό” του μαύρισμα και το ριζικό μεν συζητήσιμο δε κούρεμα του, τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε.

”Ηλίου φαεινότερο” είναι πως ο Κώστας Καραμανλής μένοντας στο παραλιακό του σπίτι στην Ραφήνα, απολαμβάνει το καλοκαίρι πριν αυτό έρθει καλά καλά αφού είναι ”μαυρισμένος”.

Όμως το ριζικό του ”haircut” έπρεπε να το ξανασκεφτεί για να αποφευχθούν συνειρμοί τώρα που έχουν φουντώσει οι φήμες για αναδιάρθρωση του χρέους με ”κούρεμα” των ομολόγων.

 
Δείτε το video
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: «Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη έχει γίνει δορυφόρος του Τσίπρα» – Η δήλωση Πάνα για τις συνεργασίες που άναψε φωτιές
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «διαβάζει» τη δήλωση του βουλευτή της Χαριλάου Τρικούπη για την ΕΛΑΣ ως άνοιγμα - «Κάλυψε το υπόλοιπο 20% που τους χωρίζει»
Απόστολος Πάνας
Κουτσούμπας κατά Μητσοτάκη και Τσίπρα: «Στημένη» αντιπαράθεση, θυμίζει αγώνα του Βραδυποριακού με τον Ταλαιπωριακό
Σφοδρή κριτική από τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ για μισθούς, επίδομα ανεργίας και αξιολόγηση στο Δημόσιο - «Η οικονομία σας αντέχει δισεκατομμύρια για το μεγάλο κεφάλαιο»
Τσίπρας, Κουτσούμπας, Μητσοτάκης
Γκιλφόιλ για Μαζιώτη: «Ο ίδιος και οι αριστεροί τρομοκράτες σύντροφοί του, δεν έχουν θέση σε μια πολιτισμένη κοινωνία»
«Δεν θα επιστρέψουμε ποτέ στην εποχή της απόπειρας δολοφονίας, των πυροβολισμών και των βομβιστικών επιθέσεων, και δεν θα σταματήσουμε ποτέ την προσπάθεια για Δικαιοσύνη» λέει η πρέσβης την ΗΠΑ
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 13
Κυβέλη Μάρδα για Αλέξη Τσίπρα: «Αυτό που με έπεισε ήταν η ενσυναίσθησή του» – Στο τραπέζι η κάθοδος στις εκλογές
«Χαρισματικός, ευφυής, με απίστευτο χιούμορ. Δεν κάθεται ούτε πάνω από τον άνθρωπο ούτε απέναντι, κάθεται δίπλα και τον ακούει», λέει για τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΕΛΑΣ
Αλέξης Τσίπρας και Κυβέλη Μάρδα