Πολιτική

Συναίνεσε σε δραματικό ”κούρεμα” ο Κ.Καραμανλής – video φωτο

Σαν τη μύγα μες το γάλα ξεχώριζε ο πρώην πρωθυπουργός από τους υπολοίπους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που παρακολουθούσαν την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά.
 

Με το ”εξωτικό” του μαύρισμα και το ριζικό μεν συζητήσιμο δε κούρεμα του, τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε.

”Ηλίου φαεινότερο” είναι πως ο Κώστας Καραμανλής μένοντας στο παραλιακό του σπίτι στην Ραφήνα, απολαμβάνει το καλοκαίρι πριν αυτό έρθει καλά καλά αφού είναι ”μαυρισμένος”.

Όμως το ριζικό του ”haircut” έπρεπε να το ξανασκεφτεί για να αποφευχθούν συνειρμοί τώρα που έχουν φουντώσει οι φήμες για αναδιάρθρωση του χρέους με ”κούρεμα” των ομολόγων.

 
Δείτε το video
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΞ για τις επιθέσεις στο Ιράν: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, ενεργοποιήσαμε τη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων»
«Κοινός τόπος ότι ο έλεγχος του πυρηνικού και βαλλιστικού προγράμματος, ώστε να μην αποκτήσει το Ιράν πυρηνικό όπλο, αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή»
Υπουργείο Εξωτερικών
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έγινε δεκτή από τον Ντόναλντ Τραμπ και τον ενημέρωσε για την πρόοδο στις σχέσεις με την Ελλάδα
Η πρέσβης των ΗΠΑ συναντήθηκε ακόμη με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς, τον υπουργό Πολέμου, Πιτ Χέγκσεθ και τον υπουργό Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 9
Συνάντηση Γιώργου Γεραπετρίτη με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικλ Ρήγας, στην Ουάσιγκτον
Η συνάντηση εντάσσεται στην επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στις ΗΠΑ - Στο επίκεντρο, σύμφωνα με το ΥΠΕΞ, η προστασία των χριστιανικών πληθυσμών στη Μέση Ανατολή
Γεραπετρίτης και Ρήγας