Πολιτική

Συνάντηση Λαφαζάνη με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Ο κ. Λαφαζάνης ζήτησε να ενημερωθεί από την κυρία Δημητρίου για διάφορες υποθέσεις που εκκρεμούν.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προσήλθε σήμερα ο επικεφαλής της «Λαϊκής Ενότητας», Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κ. Λαφαζάνης ζήτησε να ενημερωθεί από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου σχετικά με την πορεία μήνυσης που κατέθεσε το 2016 για την τρίτη ανακεφαλοποίηση των τραπεζών μετά και τις τελευταίες διαρροές φημών για την αστάθεια του τραπεζικού συστήματος.

Παράλληλα, ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία μηνυτήριων αναφορών που έχει καταθέσει για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και για τη ρίψη χημικών στο Ειρηνοδικείο Αθήνας.

Ταυτόχρονα, υπέβαλε αίτημα στην κυρία Δημητρίου για την ταχεία διεκπεραίωση των δικογραφιών που τον αφορούν «λόγω εξαιρετικής σπουδαιότητας» και επειδή «ο πολιτικός αγώνας δεν είναι δυνατόν να διεξάγεται στους προθαλάμους των ανακριτικών γραφείων».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Μπακογιάννης: «Η προστασία των “πράσινων” χώρων της Αθήνας δεν αφορά μόνο τη φύση, αλλά την καθημερινότητά μας»
Ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στην Αρμενία στην παγκόσμια διάσκεψη του ΟΗΕ για τη βιοποικιλότητα (COP17), εκπροσωπώντας την ευρωπαϊκή αυτοδιοίκηση
μπακογιαννης
Ένταση Σδούκου και Αντωνοπούλου για το σκάνδαλο στο μπάσκετ και τον «εκλεκτό του Μαξίμου»: «Είστε με τα καλά σας;» – «Συκοφαντία και λάσπη»
Η τομεάρχης της ΕΛΑΣ συνέδεσε τις αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο επί Αυγενάκη - Για αυθαίρετα συμπεράσματα και συκοφαντίες έκανε λόγο η εκπρόσωπος της ΝΔ
Σδούκου και Αντωνοπούλου 11