Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη με απεξαρτημένους από ναρκωτικά – «Παράδειγμα προς μίμηση αυτοί οι άνθρωποι»

Ανθρώπους που βγήκαν νικητές από τη μεγάλη μάχη με τα ναρκωτικά συνάντησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Χθες, Παγκόσμια Ημέρα κατά της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, συναντήθηκα με πολίτες που έχουν βγει νικητές στον αγώνα με τα ναρκωτικά» ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτηση του στο Twitter. Όπως είπε «συζητήσαμε τρόπους να βελτιωθεί η πρόληψη, να αυξηθεί η συνδρομή του κράτους στην απεξάρτηση, να ενισχυθούν προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης».

«Η κυβέρνηση έχει ήδη μεριμνήσει ώστε ο ΟΑΕΔ να αυξήσει στο 90%, από το 70%, το ποσοστό επιδότησης του κόστους απασχόλησης για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν υπαλλήλους που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και έχει αυξηθεί το μέγιστο ποσό μηνιαίας επιχορήγησης», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Κάθε εξαρτημένος δίνει τεράστιο προσωπικό αγώνα για να νικήσει τα ναρκωτικά. Το κουράγιο των ανθρώπων που ξεπέρασαν τεράστιες δυσκολίες πρέπει να αναδειχθεί ως παράδειγμα προς μίμηση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πέτρο Μολυβιάτη: «Ένας άξιος Έλληνας περνά στην ιστορία»
«Υπηρέτησε και το δημόσιο ήθος με τη διακριτική παρουσία του, τους χαμηλούς τόνους και το ενωτικό του πνεύμα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του για τον θάνατο του πρώην ΥΠΕΞ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πέτρο Μολυβιάτη