Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη με τη νέα ηγεσία της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνάντηση με την πρόσφατα εκλεγμένη ηγεσία της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών είχε τη Δευτέρα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον νέο Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής, Καθηγητή Καρδιολογίας Γεράσιμο Σιάσο και τον νέο Αναπληρωτή Πρόεδρο, Καθηγητή Χειρουργικής Νικόλαο Αρκαδόπουλο για την εκλογή τους και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το σύνολο των Πανεπιστημιακών σε όλες τις Ιατρικές Σχολές οι οποίοι, σε συνεργασία με το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν, τη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

(Γ.Τ. Πρωθυπουργού

Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε, επίσης, τη βούληση της Κυβέρνησης για ενίσχυση της
εξωστρέφειας των ΑΕΙ με ανάπτυξη συνεργασιών με Πανεπιστήμια του εξωτερικού, καθώς και με τη λειτουργία ξενόγλωσσων προγραμμάτων σπουδών.

(Γ.Τ. Πρωθυπουργού

Στη συνάντηση μετείχαν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως και ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Άγγελος Συρίγος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 67
Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: Η παραδοχή του τομεάρχη Οικονομικών της ΕΛΑΣ ήταν αρκετή για να αντιληφθούμε το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης
«Ο κ. Κουτεντάκης ανέφερε, τουλάχιστον τέσσερις φορές, ότι τα περιβόητα 7,5 δισ. είναι ετήσιες δαπάνες και όχι η κοστολόγηση του προγράμματος τετραετίας, όπως ψευδώς είχε ισχυριστεί ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη»
Παύλος Μαρινάκης