Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη – Τσούνη – Περήφανος για τις ρίζες του δήλωσε ο νέος αμερικανός πρέσβης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την πρώτη του συνάντηση είχαν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με το νέο Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνη.

Στη διάρκεια της συζήτησης επιβεβαιώθηκε το εξαιρετικό επίπεδο των διμερών σχέσεων Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ενόψει και της επικείμενης επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον.

Ο Πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις ελληνικές ρίζες του νέου Πρέσβη. «Είμαι πάρα πολύ περήφανος», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Τσούνης, όσον αφορά τα νέα του καθήκοντα, και μνημόνευσε τον πατέρα του ο οποίος τον είχε παροτρύνει να μην ξεχάσει τις ρίζες του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Έρχεται ΑΙ εργαλείο για τον έλεγχο των ιδιωτικών ιατρείων, πώς θα λειτουργεί – Ανακοινώσεις από τον Άδωνι Γεωργιάδη
Οι πολίτες θα μπορούν να μαθαίνουν από το κινητό τους για τις άδειες των ιατρείων και τις θεραπείες που πραγματοποιούνται νόμιμα σε αυτά, αναζητώντας απλά το όνομα του γιατρού και τη διεύθυνση
Άδωνις Γεωργιάδης
6
«Πυρ ομαδόν» από την αντιπολίτευση κατά Μητσοτάκη για το επίδομα θέρμανσης: «Πενιχρές εξαγγελίες» και «επικοινωνιακή αριθμητική»
ΠΑΣΟΚ, ΕΛΑΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Πλεύση Ελευθερίας ανεβάζουν τους τόνους μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ - Από την ακρίβεια και τα καύσιμα έως το επίδομα ανεργίας
Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής