Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ζάεφ αύριο στη Θεσσαλονίκη

Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί και με τον Βούλγαρο ομόλογό του, στο περιθώριο του «Thessaloniki Summit 2019».

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει αύριο στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στις εργασίες της διάσκεψης «Thessaloniki Summit 2019», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος.

Στις 15:30, ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στη συνέντευξη Τύπου του ΣΕΒΕ για την παρουσίαση του εμπορικού σήματος των μακεδονικών προϊόντων, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.

Στο περιθώριο του «Thessaloniki Summit 2019», ο πρωθυπουργός, θα έχει διμερείς συναντήσεις στις 18:30 με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ και στις 19:30 με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.

Στις 20:30, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στο πλαίσιο του επίσημου δείπνου του 4ου «Thessaloniki Summit».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο Μαρινάκη για τα μέτρα στήριξης: «Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία αβοήθητη»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχειρεί να εξηγήσει γιατί η κυβέρνηση επέλεξε τις παρεμβάσεις που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, τι όφελος προκύπτει για βενζίνη και diesel και γιατί δεν προκρίθηκε η μείωση του ΕΦΚ
Βίντεο Μαρινάκη για τα μέτρα στήριξης: «Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία αβοήθητη»
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τη δίκη των Τεμπών: «Υπήρξε προσπάθεια να δυναμιτιστεί η διαδικασία»
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών επιτέθηκε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη στάση της και παρουσίασε το κυβερνητικό σχέδιο για τον σιδηρόδρομο, με αιχμή «νέα τρένα, νέα υποδομή, νέους σταθμούς»
Δίκη για τα Τέμπη