Πολιτική

Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Δένδια τη Μεγάλη Δευτέρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το Νίκο Δένδια θα δεχθεί η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο τη Μεγάλη Δευτέρα.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών στις 12 το μεσημέρι. Ο κ. Δένδιας αναμένεται να ενημερώσει την κα Σακελλαροπούλου για την πρόσφατη επίσκεψη του στην Άγκυρα, καθώς και για άλλα τρέχοντα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ερωτήματα από την έκθεση Τυχεροπούλου – Τι σημαίνουν για την πλειονότητα των βουλευτών των οποίων ήρθη η ασυλία
Το πόρισμα που παραδόθηκε θέτει ζήτημα ζημίας στα ευρωπαϊκά κονδύλια και δημιουργεί προβληματισμό για τη χρονική αλληλουχία των κινήσεων της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Παρασκευή Τυχεροπούλου, ΟΠΕΚΕΠΕ
Θεώνη Κουφονικολάκου για ΕΛΑΣ: Τα οικονομικά μας είναι διαφανή, ο κ. Γεωργιάδης να μας φέρει τον φάκελο για τα 530 εκατ. ευρώ χρέη της ΝΔ
«Ποτέ δεν υπήρξε αμφισβήτηση για την εντιμότητα του Αλέξη Τσίπρα» ανέφερε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, τονίζοντας πως «δεν σκεφτόμαστε σε αυτή τη φάση μετεκλογικές συνεργασίες»
Η Θεώνη Κουφονικολάκου
Μαρία Λεπενιώτη: Η δικαστικός που «καθήλωσε» τη Χρυσή Αυγή στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα
Η πρώην ανώτατη δικαστικός που ταυτίστηκε με την ιστορική απόφαση για την εγκληματική οργάνωση συνυπογράφει την ιδρυτική διακήρυξη της «ΕΛΑΣ - Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης»
Λεπενιώτη και Τσίπρας
16
Σφοδρά πυρά ΠΑΣΟΚ για κόμμα Τσίπρα και δημοσκοπήσεις: «Συγκεκριμένα σύστημα επιδιώκουν τη διατήρηση της ΝΔ στη διακυβέρνηση»
Η Χαριλάου Τρικούπη καταγγέλλει «επιχείρηση χειραγώγησης της κοινής γνώμης» και θέτει ερωτήματα για τις τελευταίες έρευνες - «Η στατιστική σηκώνει τα χέρια ψηλά»
Παρουσίαση νέου κόμματος Τσίπρα 12