Πολιτική

Συνάντηση Σακελλαροπούλου με την αντιπρόεδρο του Λιβάνου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, δέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Άμυνας και Εξωτερικών του Λιβάνου, Zeina Akar, με την οποία αντάλλαξαν απόψεις για μια σειρά θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, η κυρία Akar ενημέρωσε την κυρία Σακελλαροπούλου για την πολιτική και οικονομική κρίση στον Λίβανο, καθώς και για τις τελευταίες εξελίξεις ως προς τον σχηματισμό κυβέρνησης. Ευχαρίστησε δε τη χώρα μας για τη συνδρομή και την συμπαράσταση που συνεχώς επιδεικνύει προς τον λιβανικό λαό.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισήμανε τους μακραίωνους, ισχυρούς δεσμούς φιλίας και αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ των δύο λαών και τη σημασία που αποδίδει η χώρα μας στις σχέσεις της με τον Λίβανο, τον οποίο θεωρεί σημαντικό εταίρο στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Εξέφρασε δε την ειλικρινή συμπαράσταση και αλληλεγγύη του ελληνικού λαού για τις δύσκολες στιγμές που διέρχεται ο Λίβανος.

ΠηΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για μπλόκα αγροτών: Οι δρόμοι ανήκουν σε όλους και θα μείνουν ανοικτοί – Δεν είναι δυνατόν να ταλαιπωρείται ο κόσμος
«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για ταχύτερες πληρωμές αλλά η κυβέρνηση θα βάλει πάνω και απ’ όλα την εφαρμογή του νόμου»
μπλόκο
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
33
«Φωτιές» ανάβει στο ΠΑΣΟΚ ο Τσίπρας και οι υποθετικές συνεργασίες: Ο Ανδρουλάκης, ο Δούκας και οι άλλοι
Με τους αγρότες να έχουν «κόψει στα δύο» τη χώρα, ήδη από χθες και να αποφασίζουν σήμερα τις επόμενες κινήσεις τους, στο ΠΑΣΟΚ επιτίθενται με σφοδρότητα στην κυβέρνηση
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ