Πολιτική

Συνάντηση του Νίκου Δένδια με Μπλίνκεν και Κέρι στην Ουάσινγκτον

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην Ουάσιγκτον βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Την Τρίτη 17 Μαΐου, ο Νίκος Δένδιας αναμένεται να έχει χωριστές συναντήσεις στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ διαδοχικά με τον Αμερικανό ομόλογό του Άντονι Μπλίνκεν και με τον ειδικό απεσταλμένο του Αμερικανού Προέδρου για το κλίμα Τζον Κέρι.

Με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ, αναμένεται να συζητηθεί η στρατηγική σχέση Ελλάδας-ΗΠΑ, οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, τα Δυτικά Βαλκάνια και η Ουκρανία.

Με τον ειδικό απεσταλμένο του Αμερικανού Προέδρου για το κλίμα, αναμένεται να εξετασθούν οι προοπτικές διμερούς συνεργασίας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και η ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών για την προστασία των θαλασσών στη βάση του σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου για τη Θάλασσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Τσουκαλάς: «Αποδεικνύει την προχειρότητα και ασυνέπεια της κυβέρνησης»
Επιπλέον σημειώνει ότι «πριν δυο εβδομάδες ανακοίνωσε μειώσεις χωρίς να εξηγεί τη μέθοδο εφαρμογής – αποδείχτηκε τελικά ότι τα διυλιστήρια θα προσέφεραν εταιρική κοινωνική ευθύνη αδιευκρίνιστης αξίας και χωρίς πραγματικό αποτύπωμα στην αντλία»
Κώστας Τσουκαλάς, ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιπλέον μείωση στο πετρέλαιο κίνησης για τον Αύγουστο με ακόμη 10 λεπτά ανά λίτρο – Στα 15 λεπτά η συνολική έκπτωση
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να παρεμβαίνει για τη στήριξη της κοινωνίας
Μητσοτάκης 99