Πολιτική

Συνάντηση του Νίκου Δένδια με Μπλίνκεν και Κέρι στην Ουάσινγκτον

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην Ουάσιγκτον βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Την Τρίτη 17 Μαΐου, ο Νίκος Δένδιας αναμένεται να έχει χωριστές συναντήσεις στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ διαδοχικά με τον Αμερικανό ομόλογό του Άντονι Μπλίνκεν και με τον ειδικό απεσταλμένο του Αμερικανού Προέδρου για το κλίμα Τζον Κέρι.

Με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ, αναμένεται να συζητηθεί η στρατηγική σχέση Ελλάδας-ΗΠΑ, οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, τα Δυτικά Βαλκάνια και η Ουκρανία.

Με τον ειδικό απεσταλμένο του Αμερικανού Προέδρου για το κλίμα, αναμένεται να εξετασθούν οι προοπτικές διμερούς συνεργασίας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και η ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών για την προστασία των θαλασσών στη βάση του σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου για τη Θάλασσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης: Αν ο κόσμος μάς εμπιστευτεί η Ελλάδα μπορεί να γίνει κανονική ευρωπαϊκή χώρα
Σε ερώτηση για τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες και τη σύγκλιση με άλλα κόμματα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι το κόμμα δίνει «τον αγώνα της κοινωνικής διεύρυνσης»
Νίκος Ανδρουλάκης
Τα Ellinika Hoaxes «ακτινογραφούν» όσα είπε η Μαρία Καρυστιανού: Τι απαντούν για υδραζίνη, ξυλόλια και βιοσυντονισμό
Στο μικροσκόπιο οι αναφορές της για τα Τέμπη και την «Κβαντική Ιατρική» - Τι υποστηρίζει το fact-checking μέσο για το «λαμπίκο», την πυρόσφαιρα και τις επίμαχες ουσίες
Μαρία Καρυστιανού 13