Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Συνάντηση του προεδρείου της «Ενότητας» Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Συνάντηση του προεδρείου της «Ενότητας» Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας έγινε σήμερα Δευτέρα (29.10.2018) συνάντηση του προεδρείου της “ENOTHTAΣ” με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το Προεδρείο της “ΕΝΟΤΗΤΑΣ” ενημέρωσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τις θέσεις του που αφορούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα.

Έγινε ιδιαίτερη ανάλυση για τις παθογένειες και τις ευθύνες του συνδικαλιστικού κινήματος που αρνείται πεισματικά να παρακολουθήσει και παρέμβει στις ανάγκες που διαμορφώνονται από ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον σε συνδυασμό με την ραγδαία εξέλιξη των τεχνολογιών που αλλάζουν το εργασιακό τοπίο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τοποθέτησή του ανέφερε ότι η ίδρυση της παράταξης και οι βασικές της αρχές αποτελούν θετική έκπληξη για όλους. Προσέθεσε ότι η Νέα Δημοκρατία θεωρεί ότι είναι αναγκαιότητα επιτέλους να υπάρξει ένας αξιόπιστος συνομιλητής που αποδέχεται το αξιακό πλαίσιο της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης.

Τέλος απεδέχθη και στηρίζει την πρόταση για την εγγραφή της “Ενότητας” στον Τομέα Εργαζομένων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις