Πολιτική

Συνεδρίασε η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς όμως τον Αλέξη Τσίπρα

Οι εξελίξεις στο Προσφυγικό και οι πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν για το ζήτημα από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε επίπεδο κόμματος, συζητήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας θα γινόταν με την παρουσία και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Αυτό όμως την τελευταία στιγμή ακυρώθηκε, καθώς ο πρωθυπουργός εξακολουθεί και βρίσκεται στο Μαξίμου σε διαβουλεύσεις με συνεργάτες του αλλά και με τις Βρυξέλλες.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκε επίσης η πορεία της προσυνεδριακής διαδικασίας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα η επεξεργασία του σχεδίου για τις θέσεις και το καταστατικό.

Επιπλέον, στη συζήτηση τέθηκε και το πώς προχωρούν οι θεματικές εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά στη βάση της επαφής και της επικοινωνίας του κόμματος με τις τοπικές κοινωνίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί από τους βουλευτές είναι στα κάγκελα και θα επιθυμούσαν να ακούσουν προσωπικά από τον Αλέξη Τσίπρα τι σχέδια έχει. Αυτό όμως σήμερα τουλάχιστον δεν θα συμβεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «μάχη» του Κυριάκου Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες για νέα μέτρα στήριξης και το στοίχημα της Αθήνας
Αν και εφόσον, η Ευρώπη κινητοποιηθεί για τη στήριξη των πολιτών της, τότε, οι εκτιμήσεις του κυβερνητικού επιτελείου είναι ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να εξασφαλίσει περίπου 700 εκ. ευρώ
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ