Πολιτική

Συνεδριάζει η Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ το μεσημέρι

Μετά της τελευταίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό συνεδριάζει το μεσημέρι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ.

Η συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ ορίστηκε για τη μία και μισή το μεσημέρι στη Βουλή.

Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν οι τελευταίες εξελίξεις μετά και τη διαγραφή του Θανάση Θεοχαρόπουλου, αλλά και η στάση του κόμματος ενόψει της συμφωνίας των Πρεσπών που εισάγεται από το απόγευμα προς συζήτηση στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Αττική εκπέμπει SOS εξαιτίας της λειψυδρίας: Ποια έργα «απελευθερώνονται» με fast track διαδικασίες
Η κήρυξη της Αττικής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λειψυδρίας, ύστερα από αίτημα της ΕΥΔΑΠ, οδηγεί στην επιτάχυνση της πρώτης φάσης υλοποίησης των έργων ενίσχυσης των ταμιευτήρων Ευήνου – Μόρνου (έργο «Εύρυτος»)
Η τεχνητή λίμνη του Μόρνου 24