Πολιτική

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Πλήρης επιβεβαίωση του newsit.gr – Αυτή είναι η νέα ημερομηνία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το ρεπορτάζ του newsit.gr επιβεβαιώνεται πλήρως και το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει τελικά αργότερα κι όχι στις 22 Φεβρουαρίου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Θυμίζουμε πως σε σχετικό ρεπορτάζ προ δεκαημέρου (σ.σ. διαβάστε αναλυτικά εδώ) το newsit.gr σας είχε μεταφέρει πως τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεδρίασαν και συμφώνησαν στο ότι ο μεγάλος αριθμός κρουσμάτων των τελευταίων ημερών -λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης της μετάλλαξης Όμικρον- δεν επιτρέπει ούτε την ολοκλήρωση της προσυνεδριακής διαδικασίας και γι’ αυτό οι αναβολές ήταν… μονόδρομος.

Οι νέες πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν πως το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει τελικά στις 31 Μαρτίου του 2022, όπως αποφασίστηκε σε συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης κατά Τσίπρα: «Αλέξη μου, άσε τα περί ηθικού πλεονεκτήματος, απόλαυσε τη βίλα με 500 ευρώ στο Σούνιο»
Σχολιάζοντας δηλώσεις στελεχών της ΕΛΑΣ, τα οποία είπαν πως η υπόθεση υποκλοπών έχει μπει στο αρχείο είπε: «Οι ''υποκλοπές'' δεν έχουν τεθεί στο αρχείο και μάλιστα δύο φορές; Γιατί τις επαναφέρουν τότε; Αυτό είναι κακό αρχείο και το άλλο το καλό; Ας τα αφήσουν λοιπόν αυτά»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αλέξης Τσίπρας 10
Πώς η Αθήνα «διαβάζει» την «επίθεση φιλίας» Τραμπ στον Ερντογάν: Ανάχωμα στις βλέψεις για τουρκικά F-35 το Κογκρέσο
Η Ελλάδα «ποντάρει» στο Αμερικανικό Κογκρέσο, που είναι το αρμόδιο όργανο των ΗΠΑ για να εγκρίνει αμυντικές προμήθειες, και το οποίο έχει βάλει «απαγορευτικό» στην Άγκυρα για την απόκτηση των F-35
Ερντογάν και Τραμπ