Πολιτική

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Σε θέσεις μάχης Κασσελάκης και «87» – Όλες οι εξελίξεις

Με τεράστια καθυστέρηση ξεκίνησε το έκτακτο συνεδρίο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος παραμένει διχασμένος και εν μέσω καταγγελιών για αποκλεισμούς συνέδρων από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη. Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις του έκτακτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ρεπορτάζ: Ελένη Καλογεροπούλου, Κώστας Χάλκος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε το απόγευμα έξω από το χώρο του συνεδρίου και αποθεώθηκε από το συγκεντρωμένο πλήθος. Ωστόσο ο ίδιος, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να μπει μέσα, αν δεν διαπιστευτεί και ο τελευταίος από τους συγκεντρωμένους.

Λίγο αργότερα έφυγε για το γραφείο του, τονίζοντας ότι θα επιστρέψει όταν θα μπει μέσα και ο υπόλοιπος κόσμος. Αξίζει να σημειωθεί, ότι έξω από το χώρο του συνεδρίου είναι περίπου 2.000 άτομα. Τελικά ο Στέφανος Κασσελάκης επέστρεψε λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ…

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ζήτησε μάλιστα «να παραιτηθεί η Πολιτική Γραμματεία».

«Μιλάμε για μία δημοκρατική εκτροπή. Υπάρχει βούληση στους συνέδρους που έχουν αποκλειστεί να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και δε θα τους αποθαρρύνω» τόνισε. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του στους δημοσιογράφους λίγο αργότερα.

Κύκλοι ΣΥΡΙΖΑ: Μέσα μπαίνουν μόνο οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι

Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν έκκληση στον Στέφανο Κασσελάκη και στους υποστηρικτές του να μην παρεμποδίζουν την έναρξη του συνεδρίου, τονίζοντας ότι λόγω του περιορισμένου χώρου, μέσα μπορούν να μπουν μόνο οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι.

Μόλις ξεκίνησε η διαδικασία του συνεδρίου, η Θεοδώρα Τζάκρη κατέθεσε στο προεδρείο του συνεδρίου ένα USB stick με 1.900 υπογραφές συνέδρων που τάσσονται υπέρ της συμμετοχής του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές.

Όλα αυτά σε κλίμα μεγάλης έντασης, καθώς καταγράφηκαν ακόμα και λιποθυμίες έξω από το χώρο του συνεδρίου, ενώ συγκεντρωμένοι πέταξαν ακόμη και χυμό προς την πόρτα της αίθουσας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα ΠΑΣΟΚ – Ιωακείμ Γρυσπολάκη για τα Βορίζια και την οπλοκατοχή στην Κρήτη: «Όταν το θράσος και η εχθροπάθεια δεν έχουν όρια»
«Ο διορισμένος από την Υπουργό Πολιτισμού Διευθυντής του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, Ιωακείμ Γρυσπολάκης, έκανε μία αποκρουστική ανάρτηση», σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης έριξε «καρφί» για τον Αντώνη Σαμαρά: Εχθροπραξία και μισαλλοδοξία στα εθνικά θέματα είναι καταστροφική
Η αναφορά του υπουργού Εξωτερικών στη Βουλή εκλήφθηκε από πολλούς, ως μια απάντηση με νόημα για όσα του καταλόγισε στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρώην πρωθυπουργός
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης στη Βουλή 8
Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show και πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης
«Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show, μία τραγωδία να γίνεται πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης για να βγάλει την ουρά της έξω η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη»
Ο Νίκος Ανδρουλακης
9
Σαμαράς: Το ενδεχόμενο νέου κόμματος, η σκληρή επίθεση στον Μητσοτάκη, το «ουδέν σχόλιο» από Μαξίμου και οι «γαλάζιοι» ψίθυροι
Απάντησε και στις αιχμές που είχε αφήσει εναντίον του ο κ. Μητσοτάκης όταν είχε μιλήσει για «πατριώτες της φακής και του καναπέ», σημειώνοντας ότι «αυτά είναι όλα δείγματα αλαζονείας και θεσμικής απρέπειας»
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 72